Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Rusko vs Ukrajina 6

V čem nepostupuje Rusko logicky?

Ale nezamýšlej se na to z pohledu třetí strany, ale z jejich pohledu.

Takže Ukrajina se chtěla trhnout a vykašlat se na ně, Ukrajinci uzurpovali ruskou menšinu (respektive i většinu) v některých oblastech země. Z jejich hlediska objektivní důvody, aby do země v jejich sféře vlivu vpadli, tam byly. Už jenom to, že by Ukrajina mohla být vzorem pro další země v okolí nebo i v rámci RF. že byli příliš sebevědomí a počítali s tím, že to vyřídí za pár dní? Vše nasvědčovalo tomu, že ano. Že nepočítali s americkou podporou Ukrajiny? Že nepočítali s odporem slabé nekompetentní EU? Atd. Vždyť to všechno bylo logické.
Že je vedení země zcela odtržené od reality? A u nás snad není? Copak je brněnský harry potter v něčem kompetentní? Naschvál teda, myslíš, že by "Harry Fiala" šel vyhodit do vzduchu plynovod, když on je navíc přesvědčen, že tu všechno skvěle řídí? V Rusku je to stejné, Putin je přesvědčen, že on má pravdu a okolní svět se proti němu spolčil.

Ne, Rusko může kdykoli zavřít kohoutek a vyhrožovat, nedává žádný smysl ani pro ně samotné, aby to stopli natvrdo na místě, kde s tím nepůjde nic dělat.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat