Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Rusko vs Ukrajina 6

Tak ti spravim radost.
Mobilizaica.
Co sa tyka tych demonstracii v Rusku proti vojne je to pre mna velke sklamanie.
Rusi nie su schopni zorganizovat zhromazdenia velkeho davu ludi a demonstruju (asi spontanne) nie na hlavnych namestiach, ale na lokalnych bulvaroch, kde su ich stovky, maximalne tisice a policia si s nimi hravo poradi.
Ovladat taku 100k demonstraciu by uz nikto nezvladol, pretoze na to potrebujete tak 10-20k policatov a armadu + prislusnu techniku a navyse by takyto obrovsky zakrok vyvola asi este vacsiu vlnu odporu.
Nehovorim o tom, keby v Moskve, ci v Petrohrade vyslo par stotisic do ulic...to uz by bola masa a nasvedcovalo by to, ze sa obyvatelstvo vo vseobecnosti buri.
Takto su to rovnako nevyznamne akcie ako boli demonstracie na zaciatku vojny.
Skoda, tych zblbnutych ludi evidentne nepreberalo z letargie ani toto.
Evidentne chyba v RU aozaj opozicia schopna zorganizovat vacsiu akciu. Musim uznat, ze to tam maju zmaknute, co sa tyka politiky dobre....jedna strana, jedna pravda, ak je niekto proti operuje v malej skupine, vacsie okamzite zlikvidujeme.

Inak doslo aj k najvacsej vymene zajatcov a 50 rusakov bolo vymeneych tusim za 250 UA bojovnikov, vratane tych z Mariupola(Azovstalu). Dokonca aj velitel Denys Prokopenko.
Mna skor vsak zaujima osud Svjatoslava Palamara, ktory zverejnoval videa do poslednej chvile, co branili Azovstal a jeho smrt hlasili rusaci uz v 04/2022, ale ukazalo sa to ako fake neskor.
On bol hlavnym velitelom, ktory dostal rozkaz vzdat sa a jeho osud je neznamy.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat