Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Rusko vs Ukrajina 6

Predpokladas, ze by Rusko mohlo napadnout Estonsko nebo Lotyssko, ale Rusko ani jednoho nenapadlo, takze nevim, o cem je rec. Kdyby napadlo, byla by situace jina, ale to se nestalo.

No ale práve špekulujem nad hypotetickou situáciou, ktorá sa ešte nestala, ale stať by sa mohla, keby sa Putinovi ustupovalo. Nedá sa predsa len vychádzať z aktuálnej situácie a možné scenáre nebrať v potaz, nie je lepšie myslieť aspoň 3 kroky dopredu?
Keby západné krajiny Kyjevu odmietli pomôcť a Kyjev by do troch dní kapituloval (bez západu by UA nemala šancu), tak by sa možno ušetrila kopa ľudských životov, teda aspoň v danom momente, ale Putina by nikto nevyviedol z omylu o neporaziteľnosti svojej armády a pri pohľade na Západ, ktorý pred ním len posrato ustupuje a pri Putinovej diagnóze šialenstva nie je vôbec vylúčené, že by si trúfol na krajiny NATO, teda na to Estónsko a Lotyšsko. To by bola samozrejme nakoniec ultimátna porážka Putina keby si také niečo dovolil, ale viedlo by to k svetovej vojne a tých životov by bolo stratených mnohonásobne viac a ekonomicky a spoločensky by sme boli v úplne iných sračkách. Takže ako lepšia varianta sa mi javí dať Rusákom na hubu na území Ukrajiny. Že umierajú Ukrajinci je smutné, ale lepšie, ako by sme mali umierať my.

A čo sa týka tých modrožltých Rusákov vs bielomodročervených, tak radšej budem mať naďalej za susedov tých modrožltých. Ukrajinci sú európski Rusáci, majú kelticko-gótske gény. Ruskí Rusáci majú mongolské gény, sú to prakticky Aziati. To nie je len teória, ale mám aj takú skúsenosť, že Ukrajinci sú priateľskejší ako Rusáci. Rusáci bývajú strašne namyslení (hlavne ženské), je tam tá mentalita, my sme Rusi, my môžeme všetko. Ukrajinci majú aspoň trochu pokory.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat