Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Rusko vs Ukrajina 6

Tak naposledy lebo tak blby byt nemozes.

Speaking at The Kiel International Seapower Symposium, the Commander of the German Air Force, General Ingo Gerhardtz, said that NATO must be prepared for nuclear threats from Russia and be able to strike a blow to deter Russia.

V skratke nemecky general hovori o nutnosti byt pripraveny na nuklearnu hrozbu z Ruska a byt pripraveny zasadit uder, ktory ho odradi.
Dalej je v texte tato veta a jaj mam pocit, ze ju tam autor clanku dal kvoli ludom ako si ty.

According to Germany’s Bild, in a more understandable language, Gerhardtz meant the following: NATO countries should be prepared to use nuclear weapons if necessary, if Russia were to strike first.

Volny preklad je, ze pre tajtrlikov ako je JaFi, aby sme porozumeli vyroku, ktory odznel predtym prekladame ho do zrozumitelneho jazyka...krajiny NATO by sa mali pripravit na pouzitie nuklearnych zbrani ak Rusko zautoci ako prve.

Neviem, kde tam vidis nieco o tom, ze Rusko musi zautocit na stat NATO, neviem, kde tam vidis nieco o tom, ze Rusko pouzije jadrove zbrane mimo NATO a uz vobec netusim, kde si zobral tu myslienku na zaciatku, ze chce sef nemeckeho letectva zasadit Rusom preventivny uder,

Neviem preco mas problem chapat pomerne jasny text a hladat tam veci, ktore tam nie su.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat