Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Rusko vs Ukrajina 6

Uz tu dlho nebola vojenska analyza, takze taka narychlo.
Asi mesiac som sa nic moc nevyjadroval, nebolo k comu, ale bohuzial sa potvrdilo dnes, co som tusil.
Po Mariupole ustupili Ukrajinci aj zo zniceneho Severodonecka, aby sa vyhli obkluceniu a zacina byt coraz jasnejsie, ze boj o vychod prehravaju.
Rusi maju naozaj neschopnu armadu, ale zase nemalujme si ziadne ruzove obrazky o tej ukrajinskej...a Rusi maju vyrazne viac ludi aj techniky, takze momentalne davaju dole Ukrajincov prave svojim klasickym...nas mnoga.
Ukrajinci este podla zverejnenych videi stale vedia rusakom silne zatopit, ale podla vsetkeho uz prestali pouzivat letectvo a drony uplne a prisli aj pri raketovych utokoch a dost velku cast techniky, ktoru im dal zapad.
Na obsadenie zapadnej Ukrajiny nemaju dost prostriedkov, ale vychod vyzera byt uz bohuzial strateny a budeme v patovej situacii, ktora moze trvat mesiace, roky.
Jedina sanca na ukoncenie vojny vidim v ekonomickom tlaku na Rusko....nech sa tvari ako chce, ale ekonomicky trpi a nevydrzi to tak dlho ako sa tvari. Putin tiez nie je vecne zivy ako Lenin a otazka je, ci po nom pride nejaky novy Chruscov, ktory si dovoli jeho kult osobnosti zhodit dole.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat