Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Co dělá z „hodných hochů“ vraždící monstra? Znovu se to ukázalo na Ukrajině

Co dělá z „hodných hochů“ vraždící monstra? Znovu se to ukázalo na Ukrajině

Tohle je fakt zajímavý téma; v článku je dost příkladů z minulosti: co se stalo a za jakých podmínek. Jsou popsány experimenty i válečný konflikty.

Nemůžu se ubránit srovnání s hysterií kolem zloviru v ČR, kdy politici vykreslovali neočka jako nepřátele; v diskuzích pod články padaly vážně míněný návrhy na odlidštění neoček (co jim zakázat, kam je nepustit, kde budou platit podstatně víc, ...). Něco z toho stát realizoval - zákaz vstupu do spousty provozoven pro neočka. Příklad segregace a diskriminace jsme tu měli v přímým přenosu. Hnus nad hnus. Pokud by ta situace trvala ještě nějakou dobu, přerostlo by to všechny meze civilizovanosti.

Předmět Autor Datum
Pozri si na Netflixe Beasts of No Nation. Myslim, ze sa celkom hodi k teme. nový
fleg 31.05.2022 17:08
fleg
Myslim, ze sa celkom hodi k teme Spis film DOMBAS z roku 2018 PS: Beasts of No Nation jsem videl,… nový
HPET 31.05.2022 18:23
HPET
Donbas vyzera byt ponaty trosku komedialne (maju to aj v popise), kdezto Beasts of no nation klomedi… poslední
fleg 01.06.2022 09:05
fleg
Nesmyslnej clanek na Seznamu. Kde je skutecny problem? Na Seznamu napriklad. Pokud siris zlo a Sezna… nový
RedMaX 31.05.2022 22:35
RedMaX

Donbas vyzera byt ponaty trosku komedialne (maju to aj v popise), kdezto Beasts of no nation klomedia urcite nie je a navyse silne vychadza zo skutocnosti, pretoze je zname, ze takto to v Afrike bezne funguje a ze armady deti (10-15 rokov) su vykonnymi zabijakmi ficiacimi na drogach a ochotnych spravit pre teba cokolvek.

Nesmyslnej clanek na Seznamu. Kde je skutecny problem? Na Seznamu napriklad. Pokud siris zlo a Seznam ho siri, obrati se jednou i proti tobe. Vzdycky to tak bylo a vzdycky bude. Dneska je zlo sireno vsemi moznymi medialnimi kanaly ve velkem, takze nejen Seznam, treba Ceska televize a mnozi dalsi. Podobne je to temer jiste i na Ukrajine i v Rusku.

Komentar ke zlu Ceske televize zrovna vysel:

https://www.youtube.com/watch?v=rZ3GVudWU2E

Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru