Zubár
Môže si zarobiť zubár s vlastnou ambulanciou po pár rokoch praxe 10000-15000€? Počul som, že vraj to možné je, kľudne aj viac, ale príde mi to celkom prehnané. Máte o tom niekto nejaké informácie?
Môže si zarobiť zubár s vlastnou ambulanciou po pár rokoch praxe 10000-15000€? Počul som, že vraj to možné je, kľudne aj viac, ale príde mi to celkom prehnané. Máte o tom niekto nejaké informácie?
Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru
Nevidím důvod, proč by nemohl.
Myslim, ze nie, za 10-15k po par rokoch by nerobil u nas ani clen pocernejsieho gangu na vychode.
To jde o to, jestli myslí čistý osobní příjem nebo třeba hrubý příjem ordinace.
Jestli to myslí jako úhrn za těch "pár rokoch" tak by to mít mohl.
Nevidím v tom dotazu myšlené časové období, jestli ročně, či měsíčně, či jak vůbec.
Máte pravdu, neuviedol som dosť informácií. Myslel som mesačný čistý zisk po odratani vsetkych nákladov (najom, materiály, sestra, daň...). Čistý mesačný zisk 10000-15000€.
Bol si niekedy v zahranici u zubara?
Tam leitaju stovk za otvorenie ust a tisice za zakroky.
Nikdy si nepocul ako leteli ludia z ostrovov domov na otocku len preto, ze si nechali spravit zuby doma, aj ked ich cesta stala par stoviek?
Btw rocny obrat mojho zubara bol skoro 270k.
Tak v zahraničí platia obrovské sumy, o tom nepochybujem. Myslel som, ale skôr Slovensko a Česko. Každopádne si myslim, že z obratu 270000€, ak dá povedzme polovicu na náklady, tak mu to na mesiac v čistom tych 10-12 tisíc môže vyjsť.
Nejen letěli.
Létají pořád. Jednou za rok si u nás udělají doktorské kolečko a hurá pryč. A to i z Ameriky.
Minimalne v CR to neni bezne, je to asi mozne, ale cisty zisk odecteny od vsech nakladu tak velky zubar nema.
Treba ja chodim do zubni ordinace, kde to jeden zubar vlastni a ma k sobe dalsi 3 zubare se sestrama a dentalni hygienickou jako zamestnance. Tam uz je i takova castka dost pravdepodobna, ze mu to vydelava, ale u bezneho zubare pracujiciho na sebe to bude minimalne neobvykle.