Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Som transofób.

Ahojte,

hlavná "LGBT" propagantická vlna odpadla, najmä díky tomu že TV obsah bol nahradený 24/7 kecmi o pandémii a teraz o vojne. No stále furt sú tu ľudia čo bučia. Tak zabučím aj ja, ale opačným smerom.

Často krát ma ľudia kritizujú, odsudzujú len preto že nesúhlasím s transexualitou, transgenderismom, či zmene pohlavia alebo ako sa to ešte nazýva. Je celkom zaujímavé ako ľudia z "LGBT" skupiny nechcú byť odsudzovaný za svoje presvedčenie, zatiaľ čo za presvedčenie "fóbií" (strachu z "ich") ich odsudzujú. Ale to len bokom. Samozrejme je rozdiel mať názor "je to špatne" a je rozdiel keď niekto zmláti človeka baseballovou pálkou len preto že sa držal za ruku s človekom so stejným pohlavím. Na sexuality v podstate nemám žiadny negatívny názor. Homosexualita, bisexualita, asexualita sú prirodzené, a bežne vyskytujúce hocikde v prírode aj medzi zvieratami. Dokonca sa dá povedať že každý človek je "tak trocha" bisexuál. Neexistuje 100 percentný hetero či homo, či asexuál. Je to preukázané aj vedeckým výskumom a v podstate to dáva logiku. Transexualita resp. zmena pohlavia ale je úplne iná kapitola sama o sobe. Áno v prírode existujú živočíšne druhy ktoré menia pohlavie, ale táto zmena je úplne iná. Pokiaľ sa ale týka ľudí, prirodzená zmena pohlavia zatiaľ neexistuje, a to čo teraz robíme je invazívny zásah do tela. Je to obdobne invazívne ako si nechať amputovať ruky a prišiť plutvy kosatky namiesto nich. Takýto zásah má extrémne negatívny vplyv na fungovanie celého tela aj psychiku jedinca. Už podľa štatistík vidíme ako trans majú výrazne vyššiu tendenciu spáchať samovraždu (a to neargumentujte zas ako už viac krát niekto odpovedal že by to riešila práve zmena pohlavia, ono tieto samovraždy sa dejú práve PO zmene). Kým tu nebola "LGBT" vlna, relatívne málokto postúpil zmenu pohlavia. Problémom ľudí je ale aj opičenie sa. Kým o tom nepočuli, tak to ani neriešili, ale hneď keď to počujú, a je to "in", tak to urobia a tvrdia aj sami seba presvedčujú že to chcú ale realita je iná. Ovplyvňuje to celú spoločnosť a aj ľudí, ktorý by najradšej toto proste len ignorovali. Ešte horšie je že viacerý trans "balia" ľudí, ktorý niekedy ani netušia, trans niekedy ani nepriznajú čo sú, dokonca som videl prípad kedy žena si zobrala muža, mala s nimi deti, a bez toho aby žena vedela, muž sa jej zrazu vrátil domov s ceckami a pičou medzi nohami. Neviem si ani pomyslieť ako to môže rozbiť rodinu, negatívne vplívať na vývoj detí a pod.). Ešte pred pár stovkami rokov žiadna zmena pohlavia neexistovala a ľudia vedeli existovať. Tvrdenie "je to rozhodnutie človeka, je to ich telo, môžu robiť čo oni chcú" mi príde absurdné, v takom prípade by nemali byť drogy tiež legálne? Však je to ich telo. A môžem podobne uvažovať o XYZ iných ilegálnych "vecí", ktoré si takýto ľudia toto trdiac myslia že to nikoho iného neovplyvňuje. Kým taký človek nie je izolovaný, vždy to bude ovplyvňovať aj spoločnosť v ktorej žije. Problémom ale nie je ešte samo o sobe toto, než vplyv, ktorý to na spoločnosť spôsobuje, však sa len pozrime na štatistiky kedy koľko zmien pohlaví bolo vykonaných, a je jasné že ľudia sa toho chytili len preto že je to "in".

To je prečo osobne silne kritizujem a som proti transexualite, transgenderizmu alebo ako sa tomu nadáva, teda zmene pohlavia.

Presvedčenie "chcem byť iného pohlavia" sa dá veľmi často zmeniť, vlastne v podstate vždy, záleží len na to koľko času to trvá. Ale tak invazívny zásah do tela už nenapraví nič. Zmeniť pohlavie 2 krát aj je možné, ale nesie to už značné množstvo rizík, a aj tak by to neviedlo k funkčným pohlavným orgánom.

Tak mi teraz vynadajte aký som transofób, Očakávam že nejaký taký jedinec sa tu nájde. Ale skutočne by sa taký ľudia mali skôr zamyslieť či nemajú skôr sami fóbiu zo svojho pohlavia. Či nie sú "genderfóbi". Už ani nejdem komentovať že mať cez 90 pohlaví je psychická porucha, a reálne existujú 2.

loading...
Jsou zobrazeny jen nové příspěvky. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Nezlob se, ale tohle je strašný výblitek. Jak můžeš srovnávat drogy a změnu pohlaví? Popřemýšlel jsi…
Al Capone 31.03.2022 20:36
Al Capone
Jak můžeš srovnávat drogy a změnu pohlaví? ale ti lidé mi nic nedělají tak proč je odsuzovat. a… nový
Ale 03.04.2022 18:52
Ale
Je to "in", nebo se k tomu konečně odhodlali, protože už nemusí mít strach ze společenské ostrakizac… nový
Prasak 03.04.2022 20:21
Prasak
Máš pravdu, byznys kolem drog produkuje spoustu pohodových pracovních míst a nikdo v něm neumírá. T… nový
Al Capone 03.04.2022 20:29
Al Capone
Takže dokým nebola spoločnosť liberálna tak boli spokojný aj bez operácie... nový
Ale 04.04.2022 16:49
Ale
A to víš, nebo si myslíš, že byli spokojení? Ptal ses jich? Věděl jsi to o nich? Víš hovno a meleš o… nový
Prasak 04.04.2022 17:08
Prasak
https://www.csfd.cz/film/249974-danska-divka/recenze/ A laskavě odpovídej na vše ;-) poslední
Al Capone 04.04.2022 18:30
Al Capone
Pokud nekdo bere drogy a nikoho tim neobtezuje, tak samozrejme je to jen jeho vec. Bohuzel ale prevl… nový
RedMaX 03.04.2022 20:53
RedMaX

Nezlob se, ale tohle je strašný výblitek. Jak můžeš srovnávat drogy a změnu pohlaví? Popřemýšlel jsi nad tím vůbec?
A sice ano, není to normální si změnit pohlaví a taky nejsem zrovna toho fanoušek, ale ti lidé mi nic nedělají tak proč je odsuzovat. Navíc my absolutně netušíme co se jim honí v hlavou a jak trpí když se necítí dobře ve svém těle. A to, že to dělají jen kvůli tomu že je to "in"? To jako myslíš vážně?

Jediný co se mi fakt nelíbí tak aby soutěžili trans ženy se ženami ve sportu.

Jak můžeš srovnávat drogy a změnu pohlaví?

ale ti lidé mi nic nedělají tak proč je odsuzovat.

a tý čo berú drogy ti niečo robia? Ne, a odsudzuješ ich...

zrovnatelné to nie je v istom zmysle, ale ak hovoríme o dopade na okolie a spoločnosť, tak to zrovnatelné aj je.

A nie nie je normálne riešiť zlý pocit so svojim telom "výmenou" tela, ale naopak by sa to malo riešiť psychickou liečbou...

A to, že to dělají jen kvůli tomu že je to "in"? To jako myslíš vážně?

Pozri si štatistiky kedy si najviac ľudí preoperovalo pohlavie u nás, a kedy prišla k nám gigantická "LGBT" vlna, kedy v telke vysielali 365 dní v roku 24 hodín denne nonstop LGBT vilomeninu, kedy boj za ľudské práva znamenalo strč trblietky niekomu do prdele na kameru. (cringe as fuck). Prekvapivo áno mnohý to robia aj len preto že je to "in"...

Popřemýšlel jsi nad tím vůbec?

Prekvapivo viac než ty.

Je to "in", nebo se k tomu konečně odhodlali, protože už nemusí mít strach ze společenské ostrakizace? Díky vyšší informovanosti o tématu už to není takový společenský tabu a zvýšila se tolerance k těmto osobám? Tyto operace nejsou na požádání, ale předchází tomu vyšetření u psychiatrů a dotyčný musí po nějakou dobu žít jako druhé pohlaví, než k samotné operaci. Po tu dobu si dotyčný srovná, jak se opravdu cítí.

Máš pravdu, byznys kolem drog produkuje spoustu pohodových pracovních míst a nikdo v něm neumírá.

Ty si vážně myslíš, že si někdo řekne, tak zítra se půjdu přeoperovat na ženu a je to? Ty si vážně myslíš, že je to tak jednoduchý? Že ti lidi tohle všechno nekonzultují s odpovědnými lidmi?

Tak samozřejmě, že je trans lidí mnohem více když je společnost liberálnější a možnosti jsou zas jinde než před desítkami let.

Sorry, ale ty seš úplně blbej.

Pokud nekdo bere drogy a nikoho tim neobtezuje, tak samozrejme je to jen jeho vec. Bohuzel ale prevladaji lide, kteri berou drogy a penize na ne kradou nebo pod vlivem drog pachaji dalsi trestnou cinnost. Obecne take drogy skodi zdravi a velka vetsina drogove zavislych se nasledne dozaduje lekarske pece zdarma, coz platime my. Tady muzes udelat srovnani s temi, kteri si nechaji zmenit pohlavi za sve penize.

Nemas pravdu ani s tou psychickou lecbou. Prvne probiha odborny vyzkum i v teto oblasti a jiz bylo zjisteno, ze tyto problemy jsou mnohdy nevylecitelne, vznikaji hormonalni poruchou jeste pred narozenim v dobe tehotenstvi matky. Casto je teda lecba jen o zmirneni psychickych problemu. Navic tu predpokladam neni zadny psychiatr, ktery by nam dokazal rici, kolik lidi z tech postizenych, jde do zmeny pohlavi, tipuju, ze 100% to nebude a teda cast lidi s tim zije a treba to resi pomoci psychofarmatik.

A stejne jako bychom mohli rici, ze jsme vsichni uplny debilove, kdyz mame vladu ignorantu typu Fialy nebo Rakusana, tak ne, vsichni za to nemuzeme, vzdyt vsichni jsme ty kreteny nevolili! No a s LGBT je to uplne stejne, preci kazdy kdo si necha zmenit pohlavi, nutne nemusi byt aktivista LGBT a take neni. Zase nemam k dispozici zadnou verohodnou statistiku, ale nekde jsem cetl, ze aktivistu LGBT je mirna mensina oproti vsem, kteri maji jinou nez vetsinovou sexualni orientaci.

Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru

loading...