Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Som transofób.

Pokud nekdo bere drogy a nikoho tim neobtezuje, tak samozrejme je to jen jeho vec. Bohuzel ale prevladaji lide, kteri berou drogy a penize na ne kradou nebo pod vlivem drog pachaji dalsi trestnou cinnost. Obecne take drogy skodi zdravi a velka vetsina drogove zavislych se nasledne dozaduje lekarske pece zdarma, coz platime my. Tady muzes udelat srovnani s temi, kteri si nechaji zmenit pohlavi za sve penize.

Nemas pravdu ani s tou psychickou lecbou. Prvne probiha odborny vyzkum i v teto oblasti a jiz bylo zjisteno, ze tyto problemy jsou mnohdy nevylecitelne, vznikaji hormonalni poruchou jeste pred narozenim v dobe tehotenstvi matky. Casto je teda lecba jen o zmirneni psychickych problemu. Navic tu predpokladam neni zadny psychiatr, ktery by nam dokazal rici, kolik lidi z tech postizenych, jde do zmeny pohlavi, tipuju, ze 100% to nebude a teda cast lidi s tim zije a treba to resi pomoci psychofarmatik.

A stejne jako bychom mohli rici, ze jsme vsichni uplny debilove, kdyz mame vladu ignorantu typu Fialy nebo Rakusana, tak ne, vsichni za to nemuzeme, vzdyt vsichni jsme ty kreteny nevolili! No a s LGBT je to uplne stejne, preci kazdy kdo si necha zmenit pohlavi, nutne nemusi byt aktivista LGBT a take neni. Zase nemam k dispozici zadnou verohodnou statistiku, ale nekde jsem cetl, ze aktivistu LGBT je mirna mensina oproti vsem, kteri maji jinou nez vetsinovou sexualni orientaci.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat

loading...