Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Bude zase vojna povinná?

Nedava to smysl co? :-D

Ted si predstav tu teorii, ze je Putin jen nastrcenej bilej kun Ameriky a Zelensky mozna druhej a ze je to cely divadlo, ktery melo za cil zlikvidovat spojeni Nemecko - Rusko, respektive EU - Rusko, ktere by bylo schopne konkurovat jedinym dvoum svetovym velmocem USA a Cine.
Razem to vsechno smysl davat zacne.

EDIT: K tematu, uz to tu je receno a da se to tim ukoncit. Povinna vojna nebude, nejsou na to finance. Idiot premier Fiala je sice schopen rozhazovat stovky miliard, ale tahle sranda je tak draha, ze na to nema ani on!

Co se tyka v perexu zmineneho poslance SPD a jmenovce toho blba predsedy vlady, tak ani na osmitydenni vycvik pro vsechny, doufam, ze mel na mysli muze, zeny i to dalsi zahadne pohlavi, nejsou finance taky. Jako s tim bych urcite souhlasil, pro mladez by to byla dobra vec, ale proste si to tenhle stat dovolit nemuze. Boze, to tam v tom parlamentu neni jediny ekonom, ktery by tim tupcum rekl konecne, jak moc jsme diky AaA (Andrej a Alena) zchudli? A ze jestli v tom ten soucasnej tandem Pat a Mat nebo-li Fiala a Rakusan budou pokracovat, tak ze jsme v uplny prdeli a nebude ani na vojaky ani na chleba!!!

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat

loading...