Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Jaké existují sociální sítě mimo USA?

Záleží jak moc si ten internet odříznou. Pokud úplně, tak samozřejnmě nepůjdou ani VPNky.

---

Teď, jak se v ČR vypínaly "dezinformační servery", tak se začalo tím, že naše DNS servery prostě přestaly poskytovat překlad jejich adres. (= všechno funguje, ale neřekneme ti, kde jsou, pokud to víš, řekni si to sám)
Pak prý snad nějaký odřízly firewalem (=naše pošta na tyto adresy nedoručuje, spojení si zařiďte sami), nebo vypnuli přímo stroj, kde server běží (=tady nikdo není), nebo se dotyčný server přemístil na jinou adresu(=adresát se odstěhoval a my vám neřekneme kam) - podle toho, kdo danou zprávu/fámu/cokoli poslal do oběhu (neověřoval jsem)
Další stupeň může být fitrování určitých adres, nebo protokolů globálně (=dopisy do daného města nedoručujeme / =nedoručujeme ani dopisy ani pohlednice), tady furt ještě VPNky můžou pomoct
Další stupeň by bylo vypnutí veškerého provozu (= něco jako přestřihnutí drátů) buď Ruskem, nebo všemi okolo - to už VPNka nepropruží. Ale to už je hodně hardcore.

VPN = Místo adresátovi pošlu dopis kamarádovi, ten ho pošle v balíku svému kamarádovi a ten ho zase vybalí a pošle adresátovi. Když se nedají posílat ani balíky, tak to nefunguje.

Pak se dá ještě použít jiných prostředků, jako poštovních holubů, osobních kurýrů, (štvavých) vysílaček a dalších, ale to už plynulé spojení není.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat