Prosba o vyplnění dotazníku k diplomové práci
Dobrý den všem,
chtěla bych vás touto cestou požádat o vyplnění krátkého a anonymního dotazníku.
Dotazník se týká online nakupování. Získaná data mi pomohou vypracovat praktickou část mojí práce.
Děkuji všem, kteří si najdou čas k vyplnění dotazníku
Je to blbý - můžu dát jen 3 možnosti, přičemž důvodů k nakupování online mám mnohem víc, než jen tři. Uprav to a budeš mít lepší data.
Treba 3 nejdulezitejsi duvody jsou pro vyhodnoceni lepsi nez 6 bez vahy nebo pořadí důležitosti
Třeba u těch důvodů proč nakupuji online, tak tam mám 6 a všechny mají stejnou váhu, tedy všechny krom nákazy. Ale dobře, dá se to omezit.
Ještě poznámka u druhu nakupovaného zboží - chybí mi tam kolonka "jiné", či "ostatní". Třeba synek si kupuje modely vozidel a modelářské potřeby, to se do toho nedá zahrnout.
Ano, takto to bylo myšleno
https://www.youtube.com/watch?v=d7CIq3-dMqY
Tomu se říká kvalita. Neznal jsem, díkec!
Ja tam u nekterych otazek nevim, co odpovidat - napr. zpusob doruceni zalezi na tom, co objednavam - velke a tezke veci zasadne jakykoli kuryr krome CP, male a lehke veci jakakoli vydejna zasilek (a je mi fuk, jestli to je zasilkovna, ppl, alzabox ...)
A souhlas s Prasakem, 3 moznosti jsou nekdy malo.
Podobně nákup potravin nebo rozvážková služba - tady je zase silná závislost na místě bydliště. Pokud tyto služby nemám v dosahu, nemohu je využít, i když bych moc chtěl...
Z důvodů chybí ten hlavní - šířka sortimentu - spoustu věcí kupuju přez internet, protože jinde to prostě není