Tak něco podobnýho, ale je to fakt rychlovka jenom :
- Plátek chleba vymáchat ve vajíčku.
- Osmahnout první stranu.
- Po otočení na tu osmahnout položit ze 2-3 plátky sýru. (nejvíc používám čedar, eidam a "maroilles", ale ten v Cr asi bezne k dostaní není, strašně silně připomíná smrdí, takový místní tvarůžky ale bez toho by to nebylo vono že jo :)
- Vypnu sporák (elektrickej) a nechám dojet.
- Přiklopit pánvičku talířem at se sýr pořádně rozteče.
- Vytahnu rozkrojím na pul položím na ubrousek a žeru.
Někdy jen na to přihodím chili-papričky (Kozí roh), tabasco, kyselou okurku, máznu hořčicou, cibulu na velmi jemné kolečka, záleží na chuti no, nebo co zbylo v lednicce :)
Kdyz dělám hodně pikantní verzi, tak nepohrdnu skleničkou vychlazeného piva at je to cim splachnout.