Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Koronavirus - mezinárodní vyšetřovací trestní tribunál

V sobotu 5. února byl zahájen Soud veřejného mínění - mezinárodní vyšetřovací trestní tribunál Velké poroty. 12 soudcům a veřejnosti bude předložen soubor důkazů a obvinění proti šesti hlavním obžalovaným pro zločiny proti lidskosti.

Soud veřejného mínění - mezinárodní vyšetřovací trestní tribunál

Video má asi 37 minut, mluví soudci, právníci a advokáti. Mrkněte se a informujte se.

Předmět Autor Datum
To je nejaky lyncovaci samosoud?
merlouska 09.02.2022 18:05
merlouska
Ano, v podstatě to znamená, že se případ začne vláčet medii a každý kdo se cítí kvalifikovaný *) , n…
gilhad 09.02.2022 19:31
gilhad
Fakt tady navrhuju založit kategorii Koronavirus. A první co udělám, že si ji vypnu.....
host 09.02.2022 18:06
host
Asi uplne nema smysl vytvaret dalsi a dalsi korona temata. Mohlo by se ale prejit na Korona 20, uz… poslední
RedMaX 10.02.2022 00:40
RedMaX

Ano, v podstatě to znamená, že se případ začne vláčet medii a každý kdo se cítí kvalifikovaný *) , nebo že se mu utvořil nějaký názor si k tomu může povídat, co ho napadne. Výsledek není nijak právně závazný a slouží je k ovlivňování veřejného mínění. Prostě si média **) zase uspořádají více či méně štvavou kampaň.
https://en.wikipedia.org/wiki/Court_of_public_opinion

*) čti má do prdele díru
**) čti Mediální Mrdky

Asi uplne nema smysl vytvaret dalsi a dalsi korona temata.

Mohlo by se ale prejit na Korona 20, uz je to vedle v hlavnim tematu zase pres 500.

---

Jinak teda, nezkoukl jsem to uplne cely, spis jsem preskakoval, ale nebylo tam z toho, co jsem videl, nic, co bychom uz nevedeli. Jako korona fanatici tomu stejne budou odmitat uverit a my ostatni normalni inteligentni lide to vsechno uz vime.
Jako svym zpusobem je to krasny, kdyz tam mluvi studovani lide a potvrdi mi, ze to co vim ja, vi oni taky. Proste nekdy se v zaplave mainstreamu muze zdat, ze jsou vsichni na svete blbci a jen ja a par dalsich tady na poradne vime svy. Takze je hezky to zjisteni, ze to vedi i dalsi a ze nas neni tak malo a jsme i jinde ve svete.

Nicmene, muze to neco zmenit? No nemuze. Stejne uz je po bubakovi, bubak zjevne konci, ukol byl splnen a vic uz protistrana neda a vi to, takze tohle cele stejne vyzni do prazdna.

S jednou veci tam ale nesouhlasim. Tvrdi, ze nas psychopaticti gauneri chteji ozebracit a ze kdyby covid nebyl, ze bychom dal zili sve spokojene zivoty. Opravdu? Neni to spis tak, ze ekonomicky model, ve kterem uz mnoho let jedeme, je proste neudrzitelny a ze covid byla dobra zaminka (pravdepodobne zamerne pripravena), aby nas na krutou zmenu ekonomickeho modelu pripravila?

Ja to proste vidim tak, ze ekonomika USA a zapadni Evropy nefunguje zamyslenym ucelem. Na misto blahobytu techto zemi se derou do popredi Asiati, ale Zapad zacinaji valcovat i Rusaci a teda s tim bylo potreba neco delat, dokud jeste ten Zapad ten svet dokaze nejak ovladat. A to reseni, kdyz ne my, tak nikdo, vcelku dava smysl (pro nas).
Jiste jde predevsim o to, aby bohati dobu krize v pohode prezili a protoze uz se neni mozne napakovat na koloniich, chteji se zahojit na tech chudsich. Jenze to neni nic noveho a deje se to neustale.

Blba je jedina vec, krome toho, ze o kurce a vode budou pritroubli teckari, maji co chteli, odnesou to i lidi, kteri situaci vcas pochopili, ale nedokazali se v mensinovem poctu ubranit. Zase ale nic noveho pod Sluncem. Vlastne jenom dalsi obycejna valka, kde ma vojin jen pramaly vliv a ikdyby byl genialni, stejne to posere pritroublej general vsem.

Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru