Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Zaznamy z kamer

Úložný prostor bude ten nejmenší problém. Vezmu-li dobu VHS tak se používal nějaký úsporný formát, který na kazetu E-240 dokázal dostat 24 hodin. (Kdysi jsem nějaké takové kazety digitalizoval, přehrávač to tehdy nějak pobral, podrobnosti už si nepamatuju (jestli se pásek opravdu posouval 8x pomaleji, nebo jestli to video bylo nějak řidší a při promítání 25 fps pak zrychlené). Nešlo o bezpečnostní kamery, ale o záznam nějakých experimentů známého od kolegy, pořízených ale stejnou technikou. Pozdější záznamy se mimochodem pořizovaly běžnou kamerou připojenou k PC (TV karty) a byl z toho asi 50 gigový soubor (to vim zase proto, že jsem jej pomáhal obnovit z externího HDD, který se přestal hlásit), což by bylo jedno DB) No a kazeta nebo BD denně, byť vynásobeno počtem kamer (byly ale i nějaké možnosti dostat víc kamer do jednoho obrazu), to neni zase takové kvantum. Dneska v době digitálního záznamu je to brnkačka, na HDD se toho zaznamená daleko víc a i ten přístup je snažší, než přemotávat nějakou pásku, nemluvě o možnostech dalšího digitálního zpracování.
Mě to nepřijde nemožné, je to jen otázkou peněz a vhodných skladovacích prostor a obojího má vláda (a zejména vláda USA, předpokládám že to není seriál ČR), kolik si jen usmyslí.
Jinak jsem měl za to, že u nás se kamerové záznamy (takové ty normální z obchodů a podobně) ukládají maximálně 14 dnů, ale nikdy jsem to neřešil.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat