Podle mě ideální pracovní pozice tohoto pána bude osobní bankéř. Těž by mohl lákat důchodce k přechodu k jinému dodavateli energií… vlastně to by byl ideál, kdyby podomní prodejci museli vypadat takto Ale protože jsem starý, konzervativní, xenofobní, jistě tomu nerozumím, co je dnes žádoucí.
Ze slečny toho moc vidět není, nejkrásnější jsou takové, co jim z pipiny visí řetězy.
Ale někdy je to i praktické, třeba máš pořád po ruce nůž nebo pivo. A ve druhém uchu se dá nosit třeba mobil nebo rezervní pivo.
Zakezi kde a na kom. Pekny zena s krasnymi nadry? Tak v jejich bradavkach to beru hned 😁
"Pekny zena s krasnymi nadry"
Dobrá češtin
Alias pěkný muž s nic moc kozama.
Krásný kozy netřeba vylepšovat kusem kovu. To pak cinká o zuby.
Staci to s jazykem umet
Jednou jsem stál v hyperqelbu u pokladny, dívenka si tam povídala s pokladní, asi kamarádkou, že si dala piercing do pupku, ukázala jí to (a nám všem okolo), prý když jí to nasazovali, tak plakala jak jí to bolelo.
Dotaz na jedné poradně:
...Chci si pořídit piercing do bradavek, ale můj přítel je proti. Snažila jsem se mu vysvětlit, že to náš sexuální život zpestří a obohatí, ale on mi dal ultimátum. Mám si prý vybrat – piercing, nebo jeho...
Nebo třeba tohle:
...Vyskytuji se v hudebním prostředí, kde se pohybují ženy převážně s tetováními a piercingy. A tyto ozdoby se mi hnusí. Jenže ony mě často svádí a já někdy podlehnu. Ale když se svlečou a jejich tetování jsou vidět, ztratím erekci, co s tím?...
To je nějaké pokračování průzkumu? https://debaty.net/discussions/3111046-lide-s-tetovanim
Nemůžeš se rozhodnout, jak si máš zničit tělo?
Přišel si pro další dávku psychického fetu.
Asi tak.
Náušnice je taky piercing?
Někdy ano a toho vola nahoře z tebe udělají taky.
Krasavec.
Podle mě ideální pracovní pozice tohoto pána bude osobní bankéř. Těž by mohl lákat důchodce k přechodu k jinému dodavateli energií… vlastně to by byl ideál, kdyby podomní prodejci museli vypadat takto
Ale protože jsem starý, konzervativní, xenofobní, jistě tomu nerozumím, co je dnes žádoucí.
Ze slečny toho moc vidět není, nejkrásnější jsou takové, co jim z pipiny visí řetězy.
Ale někdy je to i praktické, třeba máš pořád po ruce nůž nebo pivo. A ve druhém uchu se dá nosit třeba mobil nebo rezervní pivo.
Lidé jsou různí, i když v těchto případech už snad ani o lidi nejde.
https://electropiknik.cz/viral/21-nejbrutalnejsich-piercingu/2014/11/
https://www.dailymail.co.uk/news/article-3474882/Man-left-fuming-sneaked-locked-PADLOCK-stretched-earlobe.html
Už ho vidím v práci, třeba jak kydá hnůj.
Zakezi kde a na kom. Pekny zena s krasnymi nadry? Tak v jejich bradavkach to beru hned 😁
"Pekny zena s krasnymi nadry"
Dobrá češtin
Alias pěkný muž s nic moc kozama.
Krásný kozy netřeba vylepšovat kusem kovu. To pak cinká o zuby.
Staci to s jazykem umet
Jednou jsem stál v hyperqelbu u pokladny, dívenka si tam povídala s pokladní, asi kamarádkou, že si dala piercing do pupku, ukázala jí to (a nám všem okolo), prý když jí to nasazovali, tak plakala jak jí to bolelo.
Dotaz na jedné poradně:
Nebo třeba tohle: