Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Dezolati v obchodoch

Kedze junak tuto chcel velice debatovat len netrafil forum dovolim si to otvorit tu aj vzhladom na to, ze podobne akacie ocakavam aj v CR...alebo ak neprideu mam teoriu na zaver preco nie. Podme vsak nasmu myslitelovi, co uz netrafil na debaty odpovedat na jeho otazky a domnienky.

Kľudne môžeš v obchode aj fetovať, baliť si jointa atď... Hlavne len aby si mal nasadené rúško.

Na toto som povodne ani nechcel reagovat, ale dam to sem...ehm no skus ti ubalit v obchode jointa a fetovat a potom nam prid povedat, co sa stalo.

Väčšina ľudí má nasadené rúško s len prekrytými ústami. Aký to má efekt? Veď to je to isté, ako keby nemal žiadne rúško.

Ja takychto ludi stretavam len vynimocne, urcite to nie je vacsina. A nesuhlasim ani s tym, ze takto nasadene rusko "slovaka" (tm by Cocik) je zbytocne. Prekrytie ust je horsie ako prekrytie celych dychacich ciest, ale urcite lepsie ako neprekrytie vobec. Prskame totizto hlavne ustami, takze nase rusko/respirator chyta nase sliny v zarodku a nepusta ich von.

Takže v tomto videu DOSLOVA zatkla Slovenská polícia nevinných, normálnych ľudí, čo prišli nakupovať.

Toto je najvtipnejsi argument z celeho vylevu. Ti ludia neprisli nakupovat, prisli provokovat. Uz len scenar, ze vojdem s respiratorom do obchodu, nalozim si do kosika a ostentativne si ho dam dole pri pokladni, kde viem, ze pokladnicka mi ten tovar nezauctuje a ja zablokujem na par hodin pokladnu nesvedci o tom, ze som prisiel nakupovat.
Dalsim zaujimavym faktom je, ze takto "nakupovat" chodia v organizovanej skupine 15-20 ludi a vsetci "nakupuju" v rovnakom case a rovnakym sposobom. Vsetci si naraz pri pokladni zlozia ruska a cakaju co sa bude diat.
Nie nepodstatne je, ze rovnaki ludia radi nakupuju v roznych nakupnych centrach v roznych mestach...taka nakupna turistika. Asi sa mi oplati ist zo 70km vzdialenej Prievidze do Piestan kvoli zlave na salame, ze?

Takze na zaver pre nasho myslitela (btw cerstvo zalozeny ucet bez dalsich prispevkov, on uz sem nepride;o))...co tak zaca premyslat hlavou a nie ritou;o)?

Teoria na zaver...samozrejme dezolati blokujuci pokladne nie su ziadni zufali ludia, ktori si prisli nakupit a nemaju rusko/respirator...su to organizovane skupiny, ktorych nespaja len viera v spolocnu vec, ale velmi pravdepodobne aj peniaze. Nie je logicke, aby skupina dezolatov, ktori byvaju v Prievidzi, ci v Topolcanoch a Partizanskom cestovala do 1-2h vzdialenych Piestan, aby protestovali voci opatreniam. Nie je to ekonomicke, ak chceli protestovat mohli to robit v mieste bydliska.
Takze sa tu ponuka teoria o tom, ze su za tieto provokacie plateni. Kym? No nemusime chodit daleko, pretoze po zasahoch policajtov ista zelena politicka strana zosrganizovala okamzite protesty voci "policajnej brutalite" a sucasnej vlade. Tato strana ma kopec penazi, jej predseda, kedze ju to autokrat drzi vsetky u seba radi sa tak k najbohatsim Slovakom, takze financne na to ma.
Kedze v CR takato strana neposobi je celkom mozne, ze tam ziadne taketo blokady v obchodoch nikdy nebudu....proste ich nema kto organizovat a platit;o).

Příspěvek do debaty

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat