Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Dezolati v obchodoch

ale mezi takove covid nepatri - umrtnost je nizka a ani to ockovani proti te nemoci nechrani. Je to jen proti tezkemu prubehu nemoci a i to neplati ze sta procent. Takze k cemu je takove ockovani dobre vyjma falesneho pocitu bezpeci?

Ano, proti těžkýmu průběhu, takže vlastně chrání a tím zachraňuje životy. Nebo ta, byť nízká, úmrtnost je pro tebe společensky akceptovatelná? To je to, co nás dělá civilizovanými, záleží nám na životě každýho, nejsme jak Stalinovy figurky pod heslem "nas mnogo", kdy život jednotlivce neměl žádnou cenu.

Ale tu šaškárna, kdy z očkovaných děláme nesmrtelné jedince a z neočkovaných zabijáky, mi taky hlava nebere. Očkovaní nemusí mít v práci náhubek (byť jen na svým pracovišti), očkovaní můžou do hospody a k holiči. Přitom můžou virus bezpříznakově šířit dále, stejně jako neočkovaní. Ani PCR test už teď nemusí stačit a přitom co je větším důkazem bezinfekčnosti - test, nebo očkování? Další paradox - k holiči s platným testem nemůžeš, ale do práce a do školy ano.

Už mě to nebaví. Celej zasranej Covid, ke kterýmu se vyjadřuje kdejakej jouda od zubařa po matematika a každej má svou pravdu. Zasraní politici, kteří prostě neví, co dělat a tak se plácají od zdi ke zdi. K tomu banda dalších zasranců, co se na tom snaží přiživit a vytřískat z toho prachy - za testy, zdravotnickej materiál, cokoliv.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat