Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Dezolati v obchodoch

Tak řešení jsem naznačil. Covid začal 18.3.2020, dnes máme 20.11.2021, podtrhuju to pro Zdenala. Ta doba, kdy se mohly nakupovat další kyslíkové přístroje, jakým způsobem řešit dočasná lůžka v nemocnicích při sezonním výskytu koronaviru, je hrozně dlouhá. Jenže co řešila Andrejova vláda: výměny ministrů zdravotnictví, nošení roušek, zavádění pochybného očkování a v poslední době cenu energií. Všechno bez jakéhokoli konceptu. Babišovi šlo jen o to uspět ve volbách a když neuspěl v parlamentních, už plánuje prezidentské.

---

Mimochodem, v naší rozvětvené rodině se na opatření z vysoka sere a nikdo se nenakazil. Zdenal uvádí několik rodinných příslušníků, kteří měli těžký průběh a podle jeho komentářů tady tipuju, že opatření dodržovali všichni. Zjevně ty současná opatření jim nepomohly. No na mě ať se nezlobí, já je nevymýšlel. Navíc mohu zopakovat tu svou teorii, která se mi opět potvrzuje, že jsou lidé, kteří to chytnou už při vyslovení slova koronavir a že jsou lidé, kteří to chytit buď vůbec nemohou nebo jen při masivní expozici tomu viru.

Z toho jasně plyne, že opatření měla být cílená právě na ohrožené lidi a ti měli být chráněni, jak nejvíce by to bylo možné i s ohledem na jejich svobodnou vůli se pro ochranu rozhodnout dobrovolně. Když pominu, že cílené opatření by byly jistě levnější, tak by hlavně byly k něčemu a dnes nemuseli umírat další ohrožení lidé úplně zbytečně.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat