Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Dezolati v obchodoch

Pokud najednou začalo právě těch 14 stanic dostávat tisíce mailů podle stejné šablony, která byla uvedená na nějakém špendlíku a navíc se to celé stalo krátce po tom uvedení, považuju za celkem rozumné předpokládat že tu bude nějaká souvislost.
A vzhledem k obecně panující náladě a postojům k vládním opatřením a hygieně, která je kontroluje a pomáhá vymáhat, není divu, že si na ní spousta lidí vylije svůj vztek, když jim někdo ukáže jak na to a přichystá to tak, aby to měli fakt jednoduché.
A protože jsem nezaznamenal (ale ani se po tom nepídíl), že by se to hromadně dělo už delší dobu, tak spíš předpokládám souvislost příčinnou, než jen pouhou korelaci (že obojí jsou naprosto nezávislé jevy).

---

Takže když ty mi přikážeš, abych skočil, tak tě v lepším případě budu ignorovat, v horším to bude pro tebe horší. Ale to mi nebrání vidět, že tu jsou davy lidí, kteří na zvolání "Kdo neskáče není Čech! Hop! Hop! Hop!" skutečně začaly skákat a že to nebylo pár osamnělých jedinců, ale skoro plný Václavák. A patrně jich bylo porůznu i mnohem víc.
Stejně tak ukazování zahnutého prstu taky nebylo záhadnou libůstkou jen několika kusů ...

Všimni si, že jsem tam k tomu případu pouze měl poznámky faktické, nikoli hodnotící. Nevyjadřoval jsem ani souhlas, ani nesouhlas. Pokud jsi tam něco takového viděl, tak je to tvoje vlastní projekce.

---

A jenom jak se tak postupně mění tvůj příspěvek z 14.11.2021 22:04 - tak jsem řešil, zda za tím byl Landa, nebo ne. Nikoli zda je na to nějaký konkrétní paragraf, nebo ne. Že mělo jít o šikanu se psalo v tom špendlíku jednoznačně, že autor zcela jasně mohl vědět, nejspíš věděl a jistě byl srozumněn s tím, že na to lidi zareagují nějakým podobným způsobem se mi zdá zjevné.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat