Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Dezolati v obchodoch

Nesledoval jsem to, takže vím jen, co píše ten odkazovaný článek, ale podle něj to vypadá, že Daniel Landa má nějakou iniciativu Zlatý špendlík a existují stránky https://zlatyspendlik.cz/ , kde je dole "Daniel Landa a přátelé © 2021. Všechna práva vyhrazena."

Na zlatém špendlíku rozhodně existuje nějaký autor Dan, který ve svých příspěvcích používá fotky Landy https://zlatyspendlik.cz/author/dan/ a dá se celkem čekat, že by to Landa mohl být (ano, toto JE spekulace).

Rozhodně tam pod tímto autorem jsou publikované články https://zlatyspendlik.cz/vyzva-k-akci-zahltme-neprodlene-hygieny-aneb-sikanou-proti-sikane/ a https://zlatyspendlik.cz/ddos-za-ddos/

První z nich otevřeně nabádá k zahlcení hyg. stanic (což je ten "DDOS") nikoli zahlcením jejich serveru emailama, ale k zahlcení pracovníků těch stanic tím, že budou po nich lidi vyžadovat příliš mnoho informací, které pracovníci musí podat v zákonné lhůtě a když pracovníci budou vyhotovovat odpovědi, nebudou stíhat dělat jiné věci. https://zlatyspendlik.cz/vyzva-k-akci-zahltme-neprodlene-hygieny-aneb-sikanou-proti-sikane/ je to krátké, přečti si to sám, ale pokud je ten autor Dan skutečně Landa, tak to zorganizování je jasné. Ty adresy hyg. stanic tam jsou taky.

Ta "sabotáž" se projevovala tak, že server nestíhal zpracovávat příjem pošty? To si někdo dělá prdel, že?

Ne, ta sabotáž (nebo "zahlcení" jak to nazval její autor) směřuje na přetížní pracovníků, tím, že se jim e-mailama pošle příliš mnoho požadavků, na které ze zákona musí odpovídat.

A to, že to "zorganizoval" Landa, řekl kdo?

Publikoval to autor Dan o kterém se dá docela důvodně předpokládat, že to je Landa.

Že to i autor považoval za DDOS celkem jasně vyplývá z toho dalšího článku https://zlatyspendlik.cz/ddos-za-ddos/ kde Dan píše, že jim (zlatému špendlíku) odvetou za tu jejich akci někdo zDDOSoval server. A taky z toho, že vyzívá (v tom prvním článku) čtenáže aby zahltili hyg. stanice, ALE NEPOSÍLALI jim (zš) o tom zprávy, protože oni (zš) by je nezvládli zpracovat (opět DDOS na pracovníky skrzevá maily, ale tentokrát proti zš a skrze maily o provedení DDOSu na hyg. stanice).

---
Na soudu bude jen prokázat, zda je Dan ze Zlatého Špendlíku právě Daniel Landa a zda to skutečně napsal (tedy že ty příspěvky neposlal úplně někdo jiný) - ale moc bych se nedivil, kdyby se k tomu přiznal už předtím sám (respektive někde veřejně pochlubil)

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat