Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Dezolati v obchodoch

Ja se ockovat nenecham, ani kdyby me kvuli tomu vyhodili z prace. Nenecham si poskozovat zdravi ockovanim a to za zadnou cenu!

Prasak je v jine situaci, covid prodelal, sice se slabymi priznaky, ale tyhle viry typu chripky ci koronaviru v nejake mire poskozuji zdravi cloveka a to klidne i trvale, byt to muze byt minimalni. Clovek, ktery jednou covid chytil, ma velkou sanci, ze ho chytne podruhy. Ikdyz je s pravdepodobnosti hranicici s jistotou jiste, ze mu ockovani take poskodi zdravi, je docela mozne, ze mene nez-li by mu ho poskodil covid, kdyby ho chytil znovu. Takze to ockovani je u vetsiny lidi takova sazka na jistotu, ze bude to poskozeni mensi. Jsou ale i pripady, ze je poskozeni zdravi po ockovani vetsi a to vcetne mozne smrti, ale je to malo pravdepodobne. Osobne, kdybych mel jistotu, ze covid muzu chytit, ockovat bych se nechal taky.

Jenomze, jak uz jsem psal ve vlakne o koronaviru, nechytil jsem to a nechytil to ani nikdo z rodiny. Je docela mozne, ze mame nejaky gen, ktery chyceni te nemoci brani a tudiz by v takovem pripade byla u ockovani temer jistota, ze dopadneme hure nez se ockovat nenechat. Tim padem, ja si poskozovat zdravi nenecham a to za zadnou cenu. Klidne vyhlasim totalitnim statnim praktikam valku a bude se tu i strilet, na vojne jsem byl, samopal ovladam, ale me zadarmo nedostanou!

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat