Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Kuskus jako domácí strava

Kuskus už běžně jako přílohu tlačíme doma do hlavy roky.
Je to těstovina, takže kde se snesou těstoviny, snese se i kuskus.
Mně teda chutná i samotný - stačí trocha olivového oleje, trošku osolit, zalít horkou vodou, nechat pár minut. Lahodné.
Jsem zastáncem tradiční české kuchyně (řízky, svíčková, guláš, pivko....) ale kuskus mi chutná hodně.

Jako rychlý oběd si ho děláme často - osmahnout kuřecí nudličky, přidat zeleninu, lehce podusit do al dente, smíchat s připraveným kuskusem. Bomba.
Já osobně to ještě patřičně zakapu co nejpálivější omáčkou, co doma najdu.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat