Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem ČR: pochybnosti o pravosti podpisu prezidenta

Kedze mam ekonomicke vzdelanie presne viem ako prebiehaju prania cez offshore firmy.
Uz samotny fakt, ze mas offshore firmu svedci o tom, ze chces "optimalizovat' dane...co sice nie je trestne, ale ani moralne.
Ale kaslat na to, co uz trestne je a o tom som presvedceny je sposob akym AB kupoval dane nehnutelnosti.
Jedna firma pozicala prachy druhej, bez zaruk len tak, a dlznik kupil za tieto prachy nehnutelnost, ktoru potom previedol na koncoveho pouzivatela (fikane idealne cez nejaku nadaciu, aby sa nepovedalo).
Dlznik skrachoval, cim vznikla skoda povodnej firme, ktora vykazuje stratu a tak ju mozes nechat zbankrotovat tiez.
Vo vysledku si prisiel ku kurevsky drahej nehnutelnosti bez toho, aby si za nu oficialne nieco zaplatil...ABecko je akoze v cajchu, pretoze jeho firma pozicala peniaze inej (jeho) firme a ta skrachovala, takze o tie peniaze oficialne prisiel. Samozrejme vo firmach su biele kone ako oficialny vlasntici, kedze offshory nemaju zavedeny institu konecneho uzivatela vyhod (ako mame na SK napriklad).
Uctovne je vsetko ok.
V skutocnosti ma za ne nehnutelnost, ktoru nadobudol z penazi, ktorych povod nemusi preukazovat...ak by ste mali v CR zakon o preukazovani povodu majetkov politikov je ABecko po takomt obchode cisty...on nic nema, on chudak prisiel o par milionov eur lebo zle investoval(pozical).
Ak ty v tomto nevidis cistu pracku tak ja uz neviem.
Aby sme boli sudni...Abecko priznal nakoniec, ze vsetko bolo tak ako to zistili novinari a ze mu to poradili advokati z realitnej agentury, ktora ho zastupovala....haha a este raz ha.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat