Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Náhled na historii aneb - historii píšou vítězové

Člověče, asi máš pravdu, mojí zahradu málem postihla stejná potopa před asi čtyřmi lety, ačkoli je celkem malá, na kopci a okolní zahrady dotčeny nebyly.

Prostě jsem se rozhodl, že mi zaplevelený kopec fakt nevyhovuje, že vodorovné terasy budou výrazně lepší a tak se najednou jedny vchodové dveře ocitly napůl pod úrovní země a dvě okénka málem stihnul stejný osud, ale pal jsem kromě bagru objednal i náklaďák, takže ta okněnka jsou těsně nad okolní zemí, zatímco v místnosti uvnitř jsou ve výši hlavy.

A asi to místo má na potopy značnou smůlu, protože při sekání elektřiny jsem narazil na zazděné dveře o patro výš, která zjevně byly následně nahrazeny vstupními dveřmi vedoucími do vzduchu... a to ta budova je až poválečná, takže nám zjevně komunisti lhali nejen o husitech, ale utajili i několik potop na kopcích v posledních 60 letech!!!

Ledaže bychom připustitli alternativní nepodloženou teorii, že lidi upravují terén okolo svých obydlí, jak mimo města, tak i v nich a v rámci toho nivelizují terén, jak se jim zlíbí, vyhovuje, nebo jak zrovna vyjde materiál, i když je tím následně mění nad/pod-zemní výška budov a jejich základů a vchodů ...

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat