Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailemAnketa Volby 2021 - kdo bude premiérem?

Stracam silu, skusim naposledy.
Shark defacto napisal, ze kto volil AB je hlupy...aby sme boli presny on este napisal, ze mlady, ale predpokladajme, ze aj tych starych povazoval za hlupakov.
To je ok, zdielam dokonca rovnaky nazor;o).
Dwane vyssie napisal, aku taktiku pouzil AB a \e na svoju stranu pretiahol dochodcov z inych stran...ale ze nastastie je to vlastne dobre, pretoze takyto volici budu postupne vymierat...co je logicke vzhladom na ich vek.
A teraz ako zareagoval JF.

Z jakeho duvodu považuješ každého, kdo nesdílí tvůj jediný správný nazor za hloupého?

To je otazka na Sharka a navodzuje dojem, ze Shark svojim vyrokom nieco take tvrdil. Ty to tam vidis? Pretoze ja ani nahodou. Jedine co povedal, ze kto volil AB je hlupak. Je to podla teba to iste ako to, co tvrdi JF? Nie je to ani to iste a ani zdaleka sa to k tomu nepriblizuje.

Za stejně ubohé považuju přát někomu smrt a to komukoliv. To je zase na tvého kolegu.

Vyjadrit sa, ze nastastie su volici ANO prevazne dochodci, ktori budu teraz umierat....vidis tam prianie smrti? Ja vidim konstatovanie faktu, ze priemerny vek volica ANO je tak vysoky, ze strana bude postupne (a rychlo) stracat na sile.

My sme mali v 1.triede na gympli v matike vyroky...nechapal som vtedy, ze preco, pretoze slo o pomerne tazku cast matematiky, ktora nemala nic spolocne s pocitanim a dokazala cloveka domotat, ale po rokoch som vdacny zato, ze sme to vtedy preberali a ucitelka nas na tom drilovala, pretoze mam pocit, ze dokazem presne pochopit vyznam tvrdeni a nevolim taky "freestyle" ako JF.
Vlastne ani nie freestyle, toto ja povazujem v debatach za nefer, ked vlozis do ust niekomu vyrok, ktory nepovedal...a branit sa v tomto pripade, ze JF to tak pochopil u mna neobstoji...JF je nadpriemerne inteligentny, takze si to takto vysvetlit nemohol a to, ze svoje chapanie ich vyrokov podsuva takymto stylom si ja vysvetlit neviem...pride mi to take politicke....klamat, mlzit, obvinovat na zaklade vyfabulovanych faktov a pod.
Keby to tu tvrdil namiesto neho IQ37 alebo RMX ani sa nad tym nepozastavim, pretoze viem, ze nad ich "logikou" sa zvitazit neda.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat