Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailemAnketa Volby 2021 - kdo bude premiérem?

Nebo je to mozna taky uplne jinak a velke casti lidi to vyhovuje, zatimco ty se dozvidas jen o te mensine, ktera hlasite krici.

Môže byť, že im to vyhovuje. Lebo väčšina obyvateľstva v každej zemi sú zasraní komformisti, ktorým stačí dať nažrať, napiť a zašukať. Na západe je ilúzia krásneho sveta ešte umocnená vysokým životným štandardom. V takej Kanade si preto znovu zvolia socialistického manekýna Žustého Cuckeaua, hoci tú krajinu vedie do sračiek.
Tá ilúzia sa ale rýchlo rozplynie, keď niečo pôjde výrazne do prdele a naplnia sa čierne scenáre nespokojnej hlasnej menšiny, resp. už to nebude len menšina. A ono zaručene niečo pôjde do prdele v dôsledku neudržateľnej politiky západných krajín. V Nemecku to bude demografický vývoj o takých 10-20 rokov + zelená politika, tá krajina má svoje dni už zrátané. Hoci teraz je tam ešte stále relatívne "dobre", ale v porovnaní s dobou spred takých 10 rokov je to už výrazne horšie, lenže žaba si nevšimne, že voda už začína vrieť, keď sa zohrieva pomaly. Ostatne, aj za Hitlera bolo v Nemecku tie prvé roky dobre, pokým neprišla vojna. Tí disidenti a Židia boli len menšina.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat