Netflix Clickbait
Najlepsie veci zazijete, ked ich necakate. Zase nuda, serialom sa vyhybam, ale filmy v poslednej dobe prepadak za prepadakom. Ok, skusim tento, bude to nieco s netom, nieco pre mladych, nejaka tinedzerska oddychovka.
Zaciatok zle, nesympaticka herecka, problemovy typ, v kuse sjeta...hovorim si to bude pruser, ale dopozeram to nejako dokonca.
A pozeral som celu noc az do rana (marodim s krizami, mohol som si to dovolit).
Idylicka americka rodinka, spravne farebne namiesana (to je joke, v tom serialy to nevadi samozrejme), ktorej svet sa jedneho dna rozpadne, kedze otec rodiny je uneseny a na socialnej platforme (nazvime si ju YT) sa zjavi jeho video, kde je zviazany a drzi rozne tabulky pred sebou...klamal som zeny, zabil som zenu a pod.
Autor videa tvrdi, ze ked dosiahne 5mil zhliadnuti tak ho zabije.
Video samozrejme 5mil hravo prekroci a otec rodiny je najdeny po case...viac prezradzat nebudem.
Doteraz je to celkom nuda, ale vdaka problemovej sestre a jej patraniu sa to cele rozbehne.
Zaver je prekvapivy, pretoze sa vsetko viackrat zvrtne, takze pachatela tazko budete poznat od zaciatku.
A na konci som bol kamos aj s hlavnou, povodne nesympatickou hrdinkou.
CSFD slusnych 74%, ja 85%...ak by som prihliadol na to, ze to robili amici dokonca az 90%
Taky jsem na to teď narazil, zatím jsem viděl dva díly. Vypadá to zajímavě.
Po pěti dílech: Jestli je tohle krimi, detektivka nebo thriller, tak já jsem čínský bůh srandy.
Všechno přehnané, vycucané z prstu a nesmyslné.
Hysterická psychopatka ve 4. díle mě vysloveně štvala.
Pátý díl v tom jenom pokračoval.
S přemlouváním sebe sama tomu dávám max. 30%.
Ty tři díly asi ještě přežiju, třeba přijde nakonec ten zázrak.
Ale ona te mela stvat! Za me teda naopak super vykreslena zamilovana blbka. A kdyz zjistila, ze ji podvadel, tak zacala kopat okolo sebe, protoze v ni preci chyba neni.
Zamilovaná blbka? Vždyť se projevovala jako psychopatka.
Takže zázrak se nekonal, "geniální" důchodci jako pachatelé jsou fakt špička příběhu.
Jsem za polovinou, za me sedi tak tech 75%, mirne nadprumerna krimi se slusnyma hereckyma vykonama. Bohuzel zase okorenene netflixovskou propagandou - muslimsky pristehovalec - detektiv a novinar gay.
Tak jsem to tez dokoukal, zaver opravdu povedeny. Myslim, ze tech 75% opravdu sedi, neni to uplne top serial, ale je to slusne a minimalne fanouskum krimi urcite doporucuju.
Diky flegovi za tip.
Zkus novyho zaklinace. Kreslenyho ala anime, tusim ze je netflixovej, celkem povedenej. A ze "serialu" Loki, ale ten je zas na Disney+.
Toho som tu uz raz spominal pomimo a narocky som ho sem nedaval, pretoze mna to 2x neoslnilo.