Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem LGBTQIAPN+, BLM, AAPI

Sry, ale nemôžem za tvoju neschopnosť porozumieť môjmu príspevku, ktorý má aj trochu sarkastického podtónu.

Btw.

nekrofília je jasné že je špatná, už z mnoha dôvodov, ale jedným hlavným je že mrtvola je predsa mrtvola a riziko "nakazenia sa pliagou" je výrazne vyššia. Samozrejme morálny aspekt tu tiež hrá roľu, aj keď stále tu je možná (aj keď sa zrejme nikdy neudeje) situácia, kedy mŕtvy ešte pred smrťou dá súhlas aby jeho telo bolo použité na šukanie po jeho smrti. (a popravde už by som sa ani nedivil keby sa aj toto stalo, keď tu máme ľudí ("zdravých psychopatov") čo sú schopný fakt šialených vecí. Ale samozrejme som plne proti zoofilii.

zoofilia toto je ťažšia téma... čo tu všetko hlavne ovplyvňuje situáciu je možnosti komunikácie a dorozumievania sa medzi dvoma stranami. Z morálneho aspektu si môžeme vytvoriť teoretickú situáciu, čo ak by živočích úplne inej rasy bol inteligenčne vyspelý na úrovni bežného človeka s rovnakou možnosťou dorozumievania? Bol by v takejto situácii vzťah medzi 2 rasami nemorálny či nevhodný? Jasné realita je iná. Tu tiež mám pohľad taký že som proti.

pedofília veľmi ťažká téma.... tu situáciu ovplyvňujú obe strany. Z pohľadu dieťaťa tu ide o to ako je mentálne vyspelé, v prípade sexu aj fyzicky vyspelé, koľko informácií má o tom čo vzťah predstavuje, či vie pozerať sa na následky/do budúcna a resp. celkové možnosti/schopnosti sebarozhodovania. Zároveň je tu problém že veľmi často sa dieťa nevie brániť. Z pohľadu "pedofila" je tu hlavne situácia ako pristupuje k dieťaťu. Preto veľmi často (ale nie vždy) je pedofília špatná, no musím povedať že sú situácie kedy aj pedofilný vzťah môže byť "správny".

No ale otázka asi najme k tej pedofílii, prečo "správny vzťah" je tiež "diskriminovaný"?

Ale inak súhlas voči týmto trom bodom, no aby som to ale takto nebral, čo teda práva pre vzťahy typu incest či napríklad vzťahy s viac než 2 osobami. To je tiež dosť téma, kde sa dá o tom hovoriť.

Aby som sa pozrel na skupinu "LGB" (aj keď túto skratku nemám rád, a ono vlastne istým spôsobom je práve rozdeľujeme takto skupiny, čo je ironické), takže ku bisexuálom a homosexuálom, pre mňa je to úplne prirodzené, v prírode sa to aj u iných živočíchov bežne nachádza, v minulosti tiež, a vlastne vôbec tu nevidím problém na úrovni morálnosti. Čo je tu však jediný problém je, téma rodiny/detí a prípadne ako to ovplyvňuje vývoj dieťaťa keď má 2 otcov či 2 matky. Toto téma je ale jedno z najťažších, kde odpoveď ešte dlho znať nebudeme.

Ku skupine trans, argument že "je to ich telo" je stejné ako "drogy sú ok, ovplyvňujú len moje telo",... to som silne proti tomuto, pretože situácia kolem trans je zložitá, nie len že operácia na zmenu pohlavia je razantný zásah do teľa, a môže ovplyvniť jedinca do konca života, ale tiež sú už známe situácie, kedy po zmene pohlavia to človek oľutoval a nakoniec spáchal sebevraždu. A takýchto prípadov je relatívne veľa. Navyše to má mnoho iných neželaných vplyvov na okolie toho jedinca a hlavne v prípade vzťahov takýchto jedincov (kto si pamätá diel zo southparku: https://www.southparkstudios.com/video-clips/tloqjg/south-park-sex-change-operation ).

Asexuáli OK
Queers to nemajú v hlave v poriadku, aneb keď každý deň sa označuješ za niečo iné.

Ďaľšie písmená ani neviem čo znamenajú, ale teraz som našiel že celá skratka je dokonca LGBTQQINP2SAA pff... to je príliš...

Čo je obrovský problém je už tie "vymyslené" pohlavia čo v podstate sú len psychicky chorí ľudia. A tiež že mnoho ľudí sa opičí lebo je to "IN". A teraz bežne aj ľudia čo vôbec do tejto skupiny nezapadajú a bežne k nej hlásia.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat

loading...