Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Base rate fallacy - casta chyba logiky

Mal by som sa cítiť byť poctený, že si kvôli mne zakladal edukačné vlákno o logike.

Ale úprimne, nezaujíma ma to. Ani som to celé nečítal. Čo z toho, že niekde sa budú testovať na covid čisto neočkovaní, len aby sa "dokázalo", že covid napáda neočkovaných a očkovaných vynecháva, niekde inde sa zas otestujú očkovaní, aby sa "dokázalo", že covid napáda aj očkovaných a preto treba nutne tretiu dávku, lebo po tretej dávke sa z logiky veci imunita ztisícnásobí a keď nie, tak po štvrtej už určite! Raz to skúšajú u neočkovaných, aby sa dalo napichať ešte čo sa dá a keď už sa tam moc nedá žmýkať, tak to skúšajú ešte raz na napichaných, tí sú verní a trochu hlúpejší, takže tí si hádam tú tretiu dávku ešte strelia.

Už sa ani nedá skrývať, že tu už vôbec nejde o zdravie. Ide tu len o biznis a kastovanie ľudí na očkovaných a neočkovaných. Je to asi základná ľudská vlastnosť správať sa kmeňovo a povyšovať sa na základe spoločného znaku nad inými, ktorí ten znak nemajú. Kedysi to bolo na základe rasy, náboženstva, etnika, jazyka, dnes je to na základe oddanosti k "vede", pričom to žiadna veda nie je, ale pouhá fanatická viera maskujúca sa za vedu. Z očkovaných sa nám pomaly tvorí krásna sekta.

Tie grafy ani poriadne nepozerám, darmo sa namáhaš, takže ak som spravil logickú chybu a ty máš pravdu, tak sa teším. Ak sa kvôli vakcíne znižuje úmrtnosť, tak je to fajn, super pre nich a tiež ma to mimoriadne teší. Ja som to nikdy ani nijak nerozporoval, že tie vakcíny sú úplne zbytočné, tvrdím ale, že sú nezmyselné na ten účel, za ktorý ma idú vaxholes utĺcť - a to, že si tu niekto myslí, že očkovaním sa covid naprosto stratí a že očkovanie ťa pred samotným covidom ubrání a kto sa neočkuje, je kokot lebo ohrozuje ostatných a predlžuje pandémiu - čo je proste nezmyselná kokotina a nezmyselnosť takého predpokladu sa čoraz viac a viac ukazuje. Môžeš tu založiť ešte X vlákien, kde si budeš porovnávať percentá a chytať sa každej nepodstatnej skutočnosti, ale na pravdivosti mojej tézy, ktorú som tu vyslovil ešte hádam minulý rok, sa absolútne nič nezmení - a síce, že vakcíny sú fajn na adresné použitie pre ohrozené skupiny na zľahčenie priebehu, ale šírenie covidu nezastavia a preto je úplne nezmyselné, aby celá populácia podstupovala zdravotné riziko vyplývajúce z nevyskúšanej látky, nebodaj, aby sa ešte na základe vakcíny nejak udeľovali privilégia (resp. vracali ukradnuté slobody), čo si si ty vtedy nepripúšťal, no už je to tu, ako som opäť správne predpokladal ja, a ty ako ukážkový konformista zrazu takýto aparteid obhajuješ.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat