Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Evropská unie rozhodla. Od roku 2035 nekoupíme žádné auto se spalovacím motorem

To máš velkou pravdu. Bourat vvtom je fatální. Proto je potřeba v autě typu Felicia jezdit defenzivně a ne jako idiot. Tohle mám nepaměti pořád a hodně mě to vycvičilo. Stejně nenaženeš vůbec nic. Tohle je důležité. Vím, na co mám, co si můžu dovolit a tak když za mnou i třeba po městě poletí trotl 100 v SUV, nemám problém okamžitě uhnout (tohle platí hlavně pro dvouproudové silnice, kde je trochu divočina a levý pruh neodolatelné afrodiziakum pro asi tak 80 % egošílenců).

P.S. není to šrot. Mám to v dokonalém pořadku a není shnilá. Brzdy mám komplet nové atd. Nejsem hazardér. Na to moje cukání 10 km sem a tam je to idealní. Neřeším nic jako rozvody, egr ventily, DPF, netěsnící spojkové válce (ten spojkový válec jsem zmínil schválně, protože Felicia má spojku ovládanou lankem, stejně jako plyn např. oproti Fabii 1) a plno dalších, byť běžných oprav. Ačkoliv opakuji, že s tebou souhlasím a z hlediska bezpečnosti je to hrozba.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat