Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Evropská unie rozhodla. Od roku 2035 nekoupíme žádné auto se spalovacím motorem

Ale sdílení aut normálně funguje už teď.
Neni, co na tom vymýšlet dalšího, ani není důvod, aby sdílení bylo podmíněno výší sociálního kreditu. Přitom neni jedna firma, která by si něco diktovala, ale firem, které sdílení nabízí, je hodně a pravděpodobně přesně tolik, kolik se jich na trhu uživí, případně časem některé odpadnou nebo naopak ještě přibudou další.

Sdílení aut je jen další oblast lidské činnosti, která perfektně funguje bez státního zásahu na podnikatelském principu volné soutěže, jen politici mají zase potřebu se do toho srát a vytvořit nějaké státem organizované sdílení aut, které fungovat nikdy nebude a jako bonus nebude pro všechny, ale jen pro ty, kteří si to dle novodobých komunistů zaslouží.

Tohle je furt dokola, nejprve něco funguje, potom přijdou komunisti ať už ti ze starého jádra nebo ti novodobí odésáci a topkaři a začnou to státníma regulacema rozesírat, dokud to fungovat nepřestane!

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat