Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Evropská unie rozhodla. Od roku 2035 nekoupíme žádné auto se spalovacím motorem

Typický eurofašista ti na tohle řekne, že mají lidi hromadnou dopravu. Ale už mu, přesně jak píšeš, nedochází, že si lidi bez práce ani tu hromadnou dopravu nebudou moct dovolit a bez daní z automotive ji ani nebudou státy schopny financovat. To je stejné jako s těma baterkama, pro euroekofašistu se tam někam strčí kabel ze zásuvky a nějak se to nabije eko ze slunečního kolektoru nebo z větrníku, ale nepochopí, že se ta baterka musí někde vyrobit a že je ta výroba ekologicky neudržitelná.
O všem se dá polemizovat, ale ohledně baterií není co řešit, vytěžit suroviny, ze kterých se to vyrobí a samotná výroba jsou obrovská zátěž a neexistuje žádný výhled, že by byl na obzoru nějaký vynález, jak to vyřešit.
Jediné co dávalo smysl, byly vodíková auta, jenže vodík se nejednodušeji odděluje od zemního plynu a nejvíc je ho podle všeho v Rusku. Všechny ostatní způsoby získávání vodíku jsou zase neudržitelné a ekonomicky smysl nedávají. Dokud teda někdo nevymyslí, jak získávat vodík ekonomicky a ekologicky, tak je to buď spalovací motory nebo nic. Pro co se rozhodli eurofašisti je zřejmé.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat