Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Evropská unie rozhodla. Od roku 2035 nekoupíme žádné auto se spalovacím motorem

Tady je zajímavý článek. I články co jsou na ně v tom článku odkazy.
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/zeleny-sampion-narazi-na-realitu-zemi-hrozi-blackouty-169502
V diskusi pod těmi články se naráží i na nabíjení elektromobilů. Nějaký rozumbrada tam rozumuje, že je potřeba natáhnout silnější kabely, aby to nabíjení elektromobilů vydržely a neshořely.
Já se ptám (tady, protože mi nestojí za to, abych se do diskuse přihlašoval u nich a sděloval jim kvůli tomu údaje co tajím i před vlastní manželkou). kdo bude sypat elektrony do druhého konce toho silného kabelu.

Napadlo mne, jak se diskutuje o možnosti, že vybuchne některý za supervulkánů a na dlouhé roky zasviní atmosféru zplodinami výbuchu, k čemu nám budou solární elektrárny a co se týká větrů které by měly foukat na větrníky, to asi taky není jednoznačně pořešené a předtím moudře odstavíme a zbouráme všechny špinavé elektrárny včetně jaderných, tak to se budeme moci (nebo naši potomci co jim připravujeme zářivou budoucnost) akorát jít klouzat. Obrazně a pokud se potvrdí prognózy o ochlazení tak i reálně.

To radši ten komunizmus.
:-(:x::beer:

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat