Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Evropská unie rozhodla. Od roku 2035 nekoupíme žádné auto se spalovacím motorem

Souhlas. Třeba v ČR je problém u vlaků jasně pojmenovaný. Veškeré peníze na opravu železnice se vždycky rozkradou, tudíž se železnice vyvíjí jen velmi pomalu. Ono na jednokolejkách, kde se musí neustále hlídat, ze kterého směru to má právě jet, tam jde ta průchodnost železnice rapidně dolu. Kdyby se většina peněz neustále nerozkrádala, mohly by lehce jezdit i autovlaky.
Třeba u nas na jihu: Hlavní trať Praha - Budějice je elektrifikovaná, ale vedlejší už nejsou, třeba Veselí - Velenice. Takže se ve Veselí musí u vlaků měnit lokomotiva, potom to samozřejmě navyšuje dobu jízdy vlakem a lidi to odrazuje tím jezdit. Přitom ČR má s Rakouskem smlouvu o elektrifikaci tratí Veselí - Velenice na české straně a Linz - Gmund na rakouské straně. No Rakušáci to postavili okamžitě po podpisu smlouvy, to jest mají to elektrifikované už 10 let. U nás už je prý dokončený projekt a začíná se se stavbou trafostanic. Jako šílený!

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat