Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Evropská unie rozhodla. Od roku 2035 nekoupíme žádné auto se spalovacím motorem

Jsou hloupí, do Lyonu měli jet vlakem (určitě se tam dá jet, z prahy tipuju přes mnichov nebo linz pak možná štrasburk), ukázali by, jak dokáží používat veřejnou dopravu a nebyla by to taková blamáž. A že vlak stojí víc jak letadlo by je trápit nemuselo (to trápí nás běžné občany), nedávají to ze svého, navíc maji peněz dost i kdyby to měli platit sami. A určitě by nejeli mezi normálními kaštany ve druhé třídě, na to jsou ve vlaku vyšší třídy. Neni to přece výprava do nějaké pustiny, aby museli používat individuální dopravu. A železnice se furt prezentuje jako dobrý nápad, vloni byl dokonce rok železnice, při té příležitosti byla u nás zrušena řada vlakových spojů a nahrazená autobusy (teda zatím, dokonce se stejnou intenzitou, nedávno jsem nějakým takovým jel a už tam byl sčítací komisař, tak asi vytipovávají, které prošktraji).

Jestli Lyon nedokáže pokrýt několik aut politiků, jak by asi pokryl spotřebu aut svých občanů. Nebo má Lyon horší konektivitu, než třeba Praha. Vždyť to taky bylo průmyslové město.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat