grafiky - čipy - (ne)dostatek
Ahoj, zdravím všechny příjmače vládního nařízení, vakcín a zatvrzelé rouškaře. Vláda má umělev ytvořit nedostatek potravin a kromě toho i čipů... co na to říkáte? Budou příští rok grafiky? Mě už odešla a hodlám si koupit nový PC. Zatím čekám, ale tipuju že příští rok z toho nic nebude. Jestli něco bude tak asi za hodně přemrštěnou cenu, podle mě. Jak to vidíte vy?
0/10, prilis okate.
nechápu... toto neni vtip ale debata s tim že jsem si vystřelil z rouškařů... byli časy kdy zdravotnictví považovalo covid pasy a další věci za hoax...
Ano budu, zacinaju uz byt teraz, ale stoja nekrestanske peniaze.
Tak nešetři na počítač, ale nakup si honem zásoby rýže, těstovin a konzerv, jinak nepřežiješ. Lahvové pivo taky nebude?
A té naší vládě to nařídil kdo? EU, Bill Gates nebo ilumináti?
Logika hupacieho konika je, ze ked lud hladuje lahko sa ovlada.
Takze ako spravny panovnik vyhladujem svojich ludi, pretoze potom mi budu zobat z ruky.
Ved to tak spravil Stalin napriklad na Ukrajine...doteraz ho tam za to nenavidia.
Netuším, jestli bude nedostatek potravin, nebo nedostatek čipů, ale čípky do řiti budou určitě.
Jenom aby nebyly jen pod pultem!
Čipy nejsou, když je údajně přidávají do vakcín. Takže až dojdou, tak při očkování místo čipu dostaneme čípek.
Ty čípky taky stojej nekřesťanský peníze, na to že je hned strkáš do prdele.
Slabota.
Proč by někdo zakazoval čipy, leda-že by byla potřeba zničit Bitcoin a to by určitě nedělala česká vláda ale Evropská.