Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Chemtrails?

Nie som týpek čo by veril v konšpiračné teórie ale vlastne už mám pocit že v niektoré asi už veriť začínam, napr. chemtrails... keď o piatej ráno ako dnes ma zobudí malé lietadlo čo 10 krát hore dole preletí ponad môj barák a krúti sa tu nezmyselne, pohyby ako fakt, keby tu práškovali nás... Čo to lietadlo kurva robilo? Btw. nočný kľud preňho nič neznamená? Teraz lieta ďalej hore dole ponad ďalšie obytné domy a činžáky,, je to normálne správanie lietadla?Najzaujímavejšie že mi dráždi hrdlo od kedy tu to lietadlo bolo.. normálne už začínam tomuto veriť.

Vyvráťte to, skúste mi tu vysvetliť čo to lietadlo tu robilo.

Jsou zobrazeny jen nové příspěvky. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Neni problem si najit co to bylo https://www.flightradar24.com/ Tohle byva neco soukromeho, nekdo s… nový
Dwane Dibbley 28.06.2021 15:21
Dwane Dibbley
Pozrel som a není to tam v zázname. nový
Ale 28.06.2021 16:02
Ale
Jedná se o rozprašování mini-čipů. Světová elita, ilumináti se rozhodli o zásadní krok. Všichni se n… nový
Sempron 28.06.2021 16:10
Sempron
Na co letadla. Stačí počkat, až zase na Islandu buchne nějaká větší sopka a honem to do ní nasypat.… poslední
Prasak 28.06.2021 22:13
Prasak

Jedná se o rozprašování mini-čipů. Světová elita, ilumináti se rozhodli o zásadní krok. Všichni se nenechali očkovat, nedůvěřují vládě, která spadá pod světovou elitu, tak se vytvořila operace: tichý přeočkování a.k.a super 2N0-21 paranoia united.
Očkování (je to vlastně čip) obsahuje látky, snižující v mozkovém centru dočasně ostražitost, nedůvěru. Čip už se jen stará o to, aby přinutil šišinku mozkovou samotnou vyrábět hormony, do urovně vstřebaných látek hned po tom, co se ti čip neviditelně zapíchl do pokožky. Jistě sis všiml, že vědci nově vymysleli čip, který nelze pouhým okem vidět. Dráždění hrdla může být způsobený alergii na kovy, čip je ale miniaturní takže tělo si zvykne.

Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru