Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Chemtrails?

Nie som týpek čo by veril v konšpiračné teórie ale vlastne už mám pocit že v niektoré asi už veriť začínam, napr. chemtrails... keď o piatej ráno ako dnes ma zobudí malé lietadlo čo 10 krát hore dole preletí ponad môj barák a krúti sa tu nezmyselne, pohyby ako fakt, keby tu práškovali nás... Čo to lietadlo kurva robilo? Btw. nočný kľud preňho nič neznamená? Teraz lieta ďalej hore dole ponad ďalšie obytné domy a činžáky,, je to normálne správanie lietadla?Najzaujímavejšie že mi dráždi hrdlo od kedy tu to lietadlo bolo.. normálne už začínam tomuto veriť.

Vyvráťte to, skúste mi tu vysvetliť čo to lietadlo tu robilo.

Předmět Autor Datum
Chemtrails nerozprašuje místní JZD s Čmelákem, ta se rozprašují z mnohem větší výšky s pomocí armádn…
Moas 28.06.2021 06:17
Moas
No vraj striekaly pole, ale máme tak dom že je mimo mesta jedna ulica, 5 domov medzi 2 poliami... je…
Ale 28.06.2021 06:33
Ale
S tou bagatelizací bych to zase tak nepřeháněl. Snahy ovlivňovat počasí už jsou ho hodně dlouho (tř…
Jan Fiala 28.06.2021 06:56
Jan Fiala
Koukám že Aeronet konspirativně odkryl existenci geoinženýrství - oboru prokazatelně existujícího de…
Moas 28.06.2021 11:24
Moas
Skôr o chemtrails hovorím ako chemikálie pre preriedenie ľudstva než pre ovplyvňovanie počasia... ak…
Ale 28.06.2021 11:32
Ale
ty si kvalitne hlupy clovek.
fallon 28.06.2021 13:31
fallon
https://www.suenee.cz/haarp-a-chemtrails-skutocny-ucel-podla-textu-americkeho-patentu/
mif 28.06.2021 11:46
mif
keď o piatej ráno ako dnes ma zobudí malé lietadlo čo 10 krát hore dole preletí ponad môj barák Tře…
IQ37 28.06.2021 12:25
IQ37
Momentálne prevádzajú pracovníci Garminu a Google aktualizáciu fotodokumentácia pre mapové podklady,…
audax mobile 28.06.2021 13:15
audax mobile
Neni problem si najit co to bylo https://www.flightradar24.com/ Tohle byva neco soukromeho, nekdo s…
Dwane Dibbley 28.06.2021 15:21
Dwane Dibbley
Pozrel som a není to tam v zázname.
Ale 28.06.2021 16:02
Ale
Jedná se o rozprašování mini-čipů. Světová elita, ilumináti se rozhodli o zásadní krok. Všichni se n…
Sempron 28.06.2021 16:10
Sempron
Na co letadla. Stačí počkat, až zase na Islandu buchne nějaká větší sopka a honem to do ní nasypat.… poslední
Prasak 28.06.2021 22:13
Prasak

Chemtrails nerozprašuje místní JZD s Čmelákem, ta se rozprašují z mnohem větší výšky s pomocí armádních speciálů startujících z utajovaných letišť, která pod hrozbou antimonopolního úřadu maže google i mapy.cz z ortomap. To ví přece každý. Momentálně hodně rozprašujou Covid, aby se na něj nezapomnělo.

To letadlo byl nějaký debil co se potřeboval pochlubit někomu na zemi. Nebo se ožral a hrál si na Dicka Besta (včeral jsem koukal na Midway).

No vraj striekaly pole, ale máme tak dom že je mimo mesta jedna ulica, 5 domov medzi 2 poliami... je tu reálne šanca že by na nás tu tie chemikálie vypustili? Prípadne aké sú zákony a predpisy ohľadom tohoto postrekovania a pod. A čo je vlastne to za chemikáliu, s akou škodlivosťou?

S tou bagatelizací bych to zase tak nepřeháněl.

Snahy ovlivňovat počasí už jsou ho hodně dlouho (třeba prastarý HAARP). Od té dobý technologie pokročila. Chemtrails jsou jen pomůckou, aby to fungovalo. Nějak ty kovové částice do atmosféry dostat musíš, Stačí je přidat do leteckého paliva. Nemusíš kvůli tomu používat žádné stratosférické armádní speciály.

Koukám že Aeronet konspirativně odkryl existenci geoinženýrství - oboru prokazatelně existujícího desítky let a vyučovaného na vysokých školách.

K tomu videu - to, že něco teoreticky lze udělat, neznamená, že se to tak opravdu masově či pravidelně dělá.
Rozprašovat leteckými motory můžeš cokoliv, co schválí konstruktér toho motoru, úřad pro letectví a dalši... takže leda tak vojenská letadla (klidně konvenční) která stojí mimo civilní úřad pro letectví. Ale musíš to vynést dostatečně blízko stratosféře a donutit to tam nějak vydržet déle než pár hodin.

Snahy o krátkodobé ovlivnění počasí nepovažuju za chemtrails, byť uznávám, že z logiky věci k nim asi patřit mohou.

Skôr o chemtrails hovorím ako chemikálie pre preriedenie ľudstva než pre ovplyvňovanie počasia... ako je jasné že počasie ovplyvňuje všetko, aj moje prdnutie (volá sa to butterfly effect) ale že by zámerne a cielene niekto ovplyvňoval počasie spôsobom akým chce? Prosím, dnes nevedia tý čo sa na téma počasie zamieravajú najviac predpovedať ani čo bude o 2 dni, či bude pršať alebo nie, tak ako s takými vedomosťami a možnosťami môžu ovplyvniť počasie? Ovplyvniť počasie by vedeli keby úplne rozumeli všetkým procesom, ktoré k určitúmu počasiu vedú, a tomu keby rozumeli, už by určite vedeli predpovedať počasie aj na mesiace, aj roky dopredu úplne presne. To už skôr verím tomu preriedeniu ľudstva...

Momentálne prevádzajú pracovníci Garminu a Google aktualizáciu fotodokumentácia pre mapové podklady, “lietajú” po zemi aj vo vzduchu a zároveň sa robia aj biopostreky proti komárom,takže asi vidíš niečo z toho…

Jedná se o rozprašování mini-čipů. Světová elita, ilumináti se rozhodli o zásadní krok. Všichni se nenechali očkovat, nedůvěřují vládě, která spadá pod světovou elitu, tak se vytvořila operace: tichý přeočkování a.k.a super 2N0-21 paranoia united.
Očkování (je to vlastně čip) obsahuje látky, snižující v mozkovém centru dočasně ostražitost, nedůvěru. Čip už se jen stará o to, aby přinutil šišinku mozkovou samotnou vyrábět hormony, do urovně vstřebaných látek hned po tom, co se ti čip neviditelně zapíchl do pokožky. Jistě sis všiml, že vědci nově vymysleli čip, který nelze pouhým okem vidět. Dráždění hrdla může být způsobený alergii na kovy, čip je ale miniaturní takže tělo si zvykne.

Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru