Spomienka na McAffeeho
Pred par dnami zomrel vo vazeni za pomerne zahadnych okolnosti John McAfee.
Nechcem konspirovat o jeho konci, len zaspominam, ze v pionerskych dobach bola tato znacka pre nas symbolom kvality a zachrany, ked nam napriklad taky Onehalf kryptoval disky.
Kto nepoznal Johna odporucam dohladat si niektore jeho videa, pretoze to bol bohem a pomerne zabavny clovek....aspon na mna tak posobil, ked som nejake video zhliadol obcas.
Firmu uz davnejsie predal, takze znacka McAfee, ktora dnes uz zdaleka nie je tym, cim bola nesie len jeho meno, ale nemal s nou uz nic spolocne.
Bol to podvodník, a vykonával kopu nelegálnych aktivít... moc by som ho za "fajn chlapíka" nevnímal. Vraj aj mal čo dočinenia s drogami.
No cisty nebol, to bolo vidiet na prejave, ja som ho skor povazoval za alkoholika a rockera ako fetaka, ale zase az tak prudko som ho nesledoval.
Iba ma z casu na cas poavil svojimi vyhlaseniami a vyrastal som na jeho sw pred 20-30 rokmi.
He is not dead. He is just running at the background.
R.I.P.
až po 10 letech mi došlo že to není McAfree
A ja som si dlho myslel, že to je McCaffé.
Udajne mel pred casem rict, ze by nikdy nespachal sebevrazdu. Tipnul bych si, ze se tento "rocker" zapletl s nekym, s kym nemel.
Pro me kazdopadne byl takovou snad i spis metalovou nez rockovou hvezdou PC sceny.
Budiž mu při Božím soudu polehčující okolnost, že ten antivirus už nebyl jeho. Protože za to by se musel smažit v pekle.
Taky jsem si vzpomněl na ten "antivirus," co mě otravoval v notebooku, než se ho podařilo nějak zabít.
https://www.novinky.cz/internet-a-pc/clanek/prvni-vysledky-pitvy-potvrdily-ze-mcafee-spachal-sebevrazdu-40364784