Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailemAnketa Přesolená polévka - jak s ní naložit?

Zdravím,

přesolil jsem trochu polévku, kterou jsem si dělal k večeři. Bohužel zbyla už jen jedna porce, čili není možné si nabrat nový talíř. Mám to vylít (tím bych ale plýtval jídlem), nebo sníst (absence gurmánského prožitku)? Je to sice přesolené, ale ne tak, abych jedl sůl, spíše už to není moc chutné.
Děkuji vám.

Vylít nebo sníst?

33%
33%
33%

Jsou zobrazeny jen nové příspěvky. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Zapotit se fyzickou prací a po ní v rámci doplnění minerálů polívku sníst. Brambora už byla napsána.…
nerady 01.06.2021 21:08
nerady
Po 24 hodinách by se mohla i "rozležet" a nemusela by působit přesolená.
ml1 02.06.2021 13:58
ml1
Děkuji :-) nový
Mainio 02.06.2021 23:07
Mainio
Udelej sekerkovou polivku :) Prived k varu vodu (treba pul litru, nebo cely, nebo jak chces), vzni…
gilhad 02.06.2021 02:06
gilhad
Děkuju za dobrý tip :-) nový
Mainio 02.06.2021 23:06
Mainio
Trochu přesolenou je možné sníst, s tím, že to nebude ten pravý požitek (něco jako školní/závodní jí…
ml1 02.06.2021 13:56
ml1
Díky, nechci zbytečně plýtvat jídlem. Polévka jinak dobrá, jen mi to "ujelo". poslední
Mainio 02.06.2021 23:08
Mainio

Zapotit se fyzickou prací a po ní v rámci doplnění minerálů polívku sníst. Brambora už byla napsána. A nejlepší rada na konec " Hlad je nejlepší kuchař" (dej si 24 hodin půst a zblajzneš to jako malinu.

Udelej sekerkovou polivku :)

Prived k varu vodu (treba pul litru, nebo cely, nebo jak chces), vzni tam tu polivku a az to zase bude varit, tak tam vrzni jemne nudlicky, rozklepni jedno nebo dve vajicka, pokud mas zbytek zeleniny, nakrajej nadrobno a pridej taky, povar tak dve minuty, vypni plamen, pockej az trochu vychladne. Pokud se ti to bude zdat neslane nebo nevyrazne, pridej sul, pepr, jine koreni, masox, vyvar, solcanku, ...

Kdyz ti posledni talir bude prilis slany, postup opakuj. S jednim talirem takhle preckas klidne i tyden :)

Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru