Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailemAnketa Přesolená polévka - jak s ní naložit?

Zdravím,

přesolil jsem trochu polévku, kterou jsem si dělal k večeři. Bohužel zbyla už jen jedna porce, čili není možné si nabrat nový talíř. Mám to vylít (tím bych ale plýtval jídlem), nebo sníst (absence gurmánského prožitku)? Je to sice přesolené, ale ne tak, abych jedl sůl, spíše už to není moc chutné.
Děkuji vám.

Vylít nebo sníst?

33%
33%
33%

Jsou zobrazeny jen nové příspěvky. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Zapotit se fyzickou prací a po ní v rámci doplnění minerálů polívku sníst. Brambora už byla napsána.…
nerady 01.06.2021 21:08
nerady
Po 24 hodinách by se mohla i "rozležet" a nemusela by působit přesolená.
ml1 02.06.2021 13:58
ml1
Děkuji :-) nový
Mainio 02.06.2021 23:07
Mainio
Trochu přesolenou je možné sníst, s tím, že to nebude ten pravý požitek (něco jako školní/závodní jí…
ml1 02.06.2021 13:56
ml1
Díky, nechci zbytečně plýtvat jídlem. Polévka jinak dobrá, jen mi to "ujelo". poslední
Mainio 02.06.2021 23:08
Mainio

Zapotit se fyzickou prací a po ní v rámci doplnění minerálů polívku sníst. Brambora už byla napsána. A nejlepší rada na konec " Hlad je nejlepší kuchař" (dej si 24 hodin půst a zblajzneš to jako malinu.

Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru