Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Skusenosti po ockovani

Ja si myslim, ze dobrovolnikov by nasli aj bez takychto motivacii dost.

Kdyby tomu tak bylo, tak by to dělat nemuseli. V některých státech se vakcíny museli i vyhazovat (maji docela krátkou spotrebni dobu), protoze se nikdo očkovat nechtěl tak je potřebují na ty vakcíny nějak nahnat a většina lidí (bohužel) skočí nebo zmeni nazor po něčem majetném.
Každý stát ted chce co nejdříve naočkovat co největší % populace (myslím že je to něco okolo 80%) za co nejkratší dobu (o covid se nejak nezajímám, tuším ze se to jmenuje dosáhnutí nějaké kolektivní imunity), vše ostatní co se tyče lidí budou řešit až pak.

PS: Co píše Jan Fiala, na účet farmaceutických firem (což je v podstatě jen celosvětový monopol 4 společností) má zcela pravdu, když se v jižní Evropě zacalo i s Afrikou po propadu burzy masivně očkovat na neexistující nemoci jsem se o to hodně zajímal, myslím že jsem opravdu pochopil a odhalil jen zlomek pravdy a i to je vůbec težké akceptovat jak něco takového muže vůbec projít, od té doby pravdy nehledám, protože když tu pravdu najdete, nebudete vědět co s ní. Někteří to překousnou, někteří to potřebují sdělovat světu (nejdříve ve svem okoli, začnou psát články, někdy končí extremem), vetsinou jsou pak jen za blazny.
Za těch par let života jsem pochopil, že když ti něco ukazují v TV nebo píšou na internetě tak je pravda úplně jinde (stejně ty všechny informace z článku pochází ze stejneho zdroje), zpravdila chcou jen "teatrálně" zmanipulovat informaci.
To co vidíte v TV jsou jen lidi (herci) s papírem v ruce co čtou jen to, co je na něm napsané. Psát pravdu na internetu také nemá cenu, protože lidi preferují radeji pohodlnou lez. (v nekterych ne jen asijských zemích je pravda stale cenzurovana)

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat