Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Skusenosti po ockovani

Jestli je imunita krátkodobá, dlouhodobá nebo trvalá už jsi částečně vědět mohla. Mohla jsi vědět, zda i po roce a půl imunita trvá a u jak velké části populace. Zájem o tyto informace zřejmě není. Pokud by byl, tak by od začátku probíhaly studie.

K opakovanému podávání vakcíny. Jednorázová sranda? Už teď se mluví o třetí dávce očkování. A zavádění covid pasů tomu jen nahrává. Pokud by to měla být jednorázová akce, tak nepotřebuješ dělat tak šílený aparát. Pardon, potřebuješ, protože cílem je sledování lidí - kdo, kdy, kde, s kým a to online. Žádné nepřesné sledování mobilů.

Jaké procento lidí z tvého okolí bere prášky na tlak ve srovnání s procentem lidí, kteří jsou očkovaní? Klidně se ukolébávej tím, jak to s náma všichni myslí dobře.

Víš, jaký je rozdíl mezi vakcínou a prášky? Pro prášky existují generika, ze kterých nemají pharma firmy nic. Jak dopadl pokus o uvolnění patentů na vakcíny? Pokud by to byli takoví lidumilové, jak si představuješ, tak by proti tomu nic neměli. Výzkum a vývoj mají několikrát zaplacený, napakovaní jsou už teď do budoucna na pár let.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat