Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Skusenosti po ockovani

Mne sa zase paci ako akykolvek nimand s internetom je dne uz odbornikom na vsetko.
TY vies, ze vsetko je PR, TY si presvedceny, ze vakcinovat je zbytocne, TY mas nazor, ze staci len rizikove skupiny, TY si presvedceny, ze ked si nieco vygooglis, ze je to 100% pravda.
To, ze ti nieco povie lekar, virolog, ci elementarna logika zo starocnych skusenosti z ockovania ta nezaujima.
Smutnosmiesny pripad z relaneho zivota.
Vcera som bol u zakaznika a rozpraval mi zaujimavy pribeh z treningu jeho syna, kde si vypocul rozhovor upratovacky s ucitelkou.
Takze oni v tom maju jasno:
- ockovanie zabija, do 2 rokov umrieme vsetci na rakovinu
- sypu no nas z lietadiel ona to videla na vlastne oci a potvrdila jej to znama z NR...odtial tie lietadla leteli (to mi pripomina tvoje pribehy o znamych z NR btw).
- v mieste vpichu mame magnet teraz
- samozrejme v kazdej vakcine je chip
- kto sa ockuje je debil/ovca, zmanipulovany clovek a pod

Vsetko su potvrdene informacie, pretoze predsa kombinacia upratovacky a ucitelky sa nemoze mylit.
Ta upratovka je mozno na pousmiatie, ta ucitelka je smutny pripad a kedze sa pohybujem v skolstve potvrdzujem, ze takychto jedincov je tam viacej.

To je fakt jak masívny IQ test toto očkovanie. Ľudom stačí trošku PR, hypu, a už sú naprosto presvedčení o nutnosti vakcín a majú vo všetkom naprosto jasno. Ľudia, však neblbnite, kľud.

Toto je test toho, kedy by si mal mat vlastny nazor a kedy by si mal dat na nazor odbornikov. Nerozumiem preco by som mal ockovanie spochybnovat, ja sam som sa oznacil za opatrneho optimistu, pretoze ano iste riziko tam je, ale tie konspiracie co tu predvadzate vy su uz silne cez ciaru. A jak v tom mate jasno hned, jak viete vsetko dopredu...
Ano som presvedceni o nutnosti vakcin, pretoze na rozdiel od teba tam ziadnu inu cestu nevidim a nosenie ruska po zvysok zivota sa mi nezda ako dobre riesenie.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat