Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Skusenosti po ockovani

Lenze doposial sme tu nemali ochorenie, co sa do par mesiacov roznieslo po celom svete, ma taku vysoku mieru nakazlivosti a relativne vysoku mieru umrtnosti, ci nasledkov po prekonani choroby.

Veď práve píšem, že je to super, že vakcínu na covid máme tak rýchlo a že som určite za čo najrýchlejšie zaočkovanie rizikových skupín. Ty si fakt ukážkový straw man. Moju argumentáciu premeníš na svoju a potom mi ešte budeš protiargumentovať, že ja som proti argumentu, ktorý som iniciálne vzniesol ja a ty si si ho len privlastnil. To je dosť o hubu diskusia.

Ty sa tu stavias na akusi strednu cestu, ale vyhrady si nepovedal.

Detto. Veď predsa celý čas tu mám jednu najpodstatnejšiu výhradu - nie sme si ešte vedomí rizík vakcíny a preto očkovanie hlava nehlava nenáchylných skupín je čisté šialenstvo.

A netrep stale o tom, ze ta niekto nuti ockovat. Ved sa kludne nedaj, ja si myslim, ze si mozes stale zit taky zivot aky si si zil predtym...

To už asi nemá cenu komentovať. V Maďarsku ťa bez vakcíny nepustia do reštaurácie. Ok, to je "diktátorské" Maďarsko. V Nemecku sa už reálne uvažuje, že do školy budú môcť deti nad 12r ísť od septembra iba zaočkované. Je otázne, aký kreténizmus si vymyslia u nás.

Ze vakcinovani ludia budu mat nejake vyhody je prirodzene, nevidim dovod preco by nemali mat.

Inak. Prečo by mali byť nevakcínovaní ľudia znevýhodnení? Veď vakcínovaní sú snáď chránení a za zdravotný stav si nevakcínovaní môžu len oni sami. Za iných okolností by toto bola win-win situácia, lenže samozrejme, máme tu veľa ľudí s fašoidným zmýšľaním vrátane teba, ktorí si nájdu každú zámienku, ako určité skupiny ľudí diskriminovať.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat