Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Skusenosti po ockovani

Ja som sa povodne na ockovanie nijako nehrnul, pretoze to vyzeralo, ze sa tento rok na mna ani rad nedostane. Nech to dostanu ti, co to viac potrebuju.
Ale ked sa manzelka spytala, ci sa nezaregistrujeme lebo uz mozme povedal som, ze moze aj mna ked chce....ze aj tak na nas tak skoro nepride rada.
Ale situacia sa zmenila a do par tyzdnov sme dostali obaja povolavaciu sms.
Kedze osud to zariadil tak, ze to prislo tak skoro podvolil som sa mu. Zase az take zasadne zivotne vyhrady voci tymto rychlovakcinam nemam.

A prakticke dovody? Koncila mi pomaly 120 dnovu dovolenka od testovania. Priznam sa, ze som si rad zvykol, ze mi nikto nepcha palicku do nosa a ze ja potom hodinu nekycham a nesvrbi ma nos.
Navyse je mozne, ze si manzelka zmysli nejaku dovolenku, kde sa bude ockovanie vyzadovat a zhanat si to na poslednu chvilu...
V neposlednej rade v tom zohrali aj ulohu rodicia...otec ma vsetky choroby sveta a chodil som tam minimalne kvoli moznej nakaze a ockovanie znizi riziko, ze tam nieco infekcne donesiem. Takze aj kvoli rodicom.
Ale priznam sa, ze moc som nad tym nepremyslal...proste to prislo tak som to zobral.

V principe plati to co som tvrdil minuly rok...som opatrny optimista, do ockovania sa nehrniem, ale prisiel na mna rad, bola moznost tak som to dal.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat