Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Pošta neinformuje o došlém balíku

Většinou to je tak, že pošta pošle, že bude balík doručovat, potom 3-5 sms s rozličnými časy a poslední že balík nedoručila s důvodem: (neni uvedeno nic, tím zpráva končí).
Jak jsem pochopil, lístečky nosí listonoš, balíci se s tím neobtěžujou (napíšou jenom do poznámky ú.d. (asi jako uzamčený dům) a neobtěžujou se ani zazvonit, lísteček dají k doručení listonošům), takže přijde za několik dnů, teda to tak aspoň bejvalo (možná usoudili, že jsou zbytečné; už mi přes poštu dlouho nic nešlo tak nevim jak to teď chodí).
Trochu se to zlepšilo, i když jen krátkodobě, poté, co pošta vyfásla od telekomunikačního úřadu flastr za systematické nedoručování v Říčanech (jižní předměstí Prahy), ale už se asi oklepali.
Ale s tím telefonem se pak aspoň dá na poště operovat, je tam podací číslo a oni to podle něj najdou, pokud to nemají před nosem (stalo se mi jednou, že na poště hledali zásilku 30 minut, pak se pani omlouvala, že to nemůže najít, že to asi někam zapadlo, tak vyjadřuju podivení nad tím, jak jim může zapadnout desetikilový balík metr na metr (když to přeženu) a teprve tehdy pani zjistila, že ho má přímo vedle sebe u okénka...).

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat