Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Únosy letadel

Takze opat budeme verit nelogickej rozpravke Lukasenka len preto, ze na druhej strane vidis USA?
Takze Hamas napisal dopredu mail a poslal ho Bielorusom, ze im nad Minskom odpalia lietadlo a Bielorusi namiesto toho, aby zakazali lietadlu prelet nad ich uzemim sa obetovali a povolili lietadlu pristat na najblizskom letisku,...zhodou okolnosti v Minsku?
JaFi ty veris rozpravkam, ze Hamas chcel vyhodit lietadlo do vzduchu, ze o tom poslal mail dopredu, ze lietadlo dobrovoln pristalo v Minsku a ze zhodou okolnosti si prisli Bielorusi po jedneho cloveka na palube?
Je snad jasne, ze to cele naraficili oni, vedeli, kto cestuje a kedy cestuje...tipol by som, ze medzi cestujucimi mali urcite svojich agentov pre istotu a ze kapitan lietadla nemenil trasu dobrovolne.

Alebo teda verime, ze slo o unos pod hrozbou sily a budeme ho ospravedlnovat tym, ze sak v minulosti USA "uniesli" Moralesa (preco hned USA?), ze mu prehladali lietadlo (nie je pravda, precitaj si svoj odkaz poriadne), alebo vytiahneme nejaky neznamy ukajinsky pripad?

Lukasenko to prehnal, jeho bachorke snad nikto neveri a porovnavat to s Moralesovym pripadom mi pride mimo misu samozrejme.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat