Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailemAnketa Už máte promyšleno, koho budete volit do Poslanecké sněmovny?

Pouze dve veci:

1. Nikde nerikam, ze soucasne zdravotnictvi funguje idealne. Naopak navrhuju vyslovene statni zdravotnictvi s jednou statni pojistovnou vhodne doplnene moznym komercnim pripojistenim u komercnich pojistoven.

2. Nemam nejmensi zajem soutezit na trhu zdravi s chudym zdravotne postizenym jedincem. Naopak rad takovemu cloveku prenecham cast prostredku, ktere jsem do systemu nasypal ja.

---

Porovnavat elektroniku a zdravi je ujete. Vsude, kde se pokusili komercializovat zdravotnictvi, dopadli blede a i to nase nedokonale zdravotnictvi je na lepsi urovni. Nakonec debatu by slo posunout na mnohem vyssi uroven a to az ke vzniku statnich utvaru, jestli maji staty vyznam a co je ukolem statu (napriklad postarat se o zdravi svych lidi). V opacnem pripade by velmi rychle mohlo dojit k vyprazdneni statnich zrizeni a nastoleni vlady globalniho fasismu reprezentovaneho celosvetovymi monopoly, coz si ja urcite nepreju. Odkaz napriklad zde, ale to uz bych zabihal do jineho tematu:

https://www.novinky.cz/zahranicni/amerika/clanek/do-prace-muzou-jen-ockovani-rozhodli-technologicti-giganti-40367548

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat